• Dato: Onsdag 14. juni, 2023
  • Tid: 16:00 - 18:30 (Opprigg) & 18:30 - 21:30 (Serie A)
  • Bane: 1-6
  • Turneringsleder Vera Garberg
  • Ansvarlig: Vilde Schliekelmann Barth

I forbindelse med Oslo Masters trenger vi hjelp til opprigg av arena. Dette innebærer blant annet nedgraving av gjerder, montering av tribune, sette opp telt osv. Vi kjører opprigg fra kl. 16:00-18:30 og alle som deltar på dette får frivilligtimer. Påmelding til opprigg gjøres i Spond. Meld deg inn i OSVB Frivillige gruppa i Spond med kode VUGKP, her kommer snart mulighet til å melde seg på oppriggvakt.

Fra kl. 18:30 til 21:30 kjører vi Serie A og vi oppfordrer alle som skal være med på Serie A til å bidra med opprigg i forkant.

Serie A er en VELDIG POPULÆR(!) og sosial turnering som man bare møter opp til; man trenger ingen lisens eller makker, og man trekker hvem man spiller på lag med. Bli kjent med de andre på Voldsløkka på en morsom måte. Påmelding åpner en uke før turneringen. Individuell påmelding, plass til maks 48 personer.

Alle deltakere må være medlem av OSVB, men det kreves ikke lisens.

Les mer om turneringen her.

Vi opplever oftere og oftere at noen velger å ikke møte opp til turneringer uten å gi beskjed, dette må vi få slutt på av flere årsaker 1. Veldig ofte har vi folk på ventelister som gjerne ville hatt den ledig plassen 2. Det skaper trøbbel i kampoppsettene og gir de som faktisk møter opp mindre spilletid

Alle avmeldinger skal sendes til turneringsleder, så fort som mulig og seinest 2 timer før turneringsstart.
Påmeldingsavgift refunderes kun mot dokumentarbar grunn som f.eks legeattest for skade.

Påmelding

Bli medlem