• Dato: Onsdag 31. august, 2022
  • Tid: 17:00
  • Bane: 1-8
  • Turneringsleder Stine, Vera & Kristiina
  • Ansvarlig: OSVB

Innføring i turneringen finner du her. Venteliste her

Merk: Plassen kan ikke selges videre, alle avmeldinger ska til Vera Garberg - på messenger eller SMS: 97715970.

Hele Norges beachvolleyfavoritter Anders Mol & Christian Sørum, sammen med OSVB, NVBF og Red Bull, inviterer nå alle entusiaster til en uforglemmelig kveld med masse morsomt spill, og sjansen til å møte selve stjerneparet selv i sanden! Dette blir fjerde gangen på rad!

Kanskje blir dette kvelden der du tar poeng mot et av verdens beste beachvolleyballspillere - så ikke la sjansen gå fra deg 😉

Du melder deg på individuelt og blir så trukket til å spille med nye 3-mot-3-kombinasjoner i hver kamp. Du må komme presis og helst litt før, ellers vil din plass bli solgt videre til nestemann på venteliste.

For hver seier får du ett poeng, og de beste damene og herrene vinner flotte premier fra Mikasa og signerte drakter fra Mizuno. OSVB trekker også ut tilfeldige vinnere blant alle deltakere som stiller, og byr på godsaker fra årets kleskolleksjon som premier.

I tillegg vil Red Bull dele ut gratis drikke til heldige deltakere og stille med DJ som sørger for den gode beachstemningen. Påmelding koster bare 100 kr og gjøres via osvb.no. Og husk, det er individuell påmelding, så ingen makker nødvendig!

Vi har bare plass til 94 spillere, og her er det førstemann-til-mølla som gjelder.

Turneringsformat: 3 mot 3, nye lag for hver kamp.

PS: Vi kan ikke garantere at du kommer i lag med/mot Mol/Sørum, trekningen blir gjort av ett datasystem. Du kommer til å spille omtrent annenhver kamp.

Minimum aldersgrense er 16 år. Ingen refusjon for kanselleringer.

Turneringen gjennomføres i regi av Oslo Sandvolleyballklubb. Ved spørsmål kontakt Kristiina Öis direkte eller send en e-post til [email protected].

MELD DEG PÅ MED FOR- OG ETTERNAVN

Påmelding

Bli medlem