SLIK SPILLES TURNERINGEN:

 • Turneringsformatet vil være "random-miks" hvor vi spiller 3 mot 3. Dette vil si at du får tilfeldige medspillere og motspillere for hver kamp.

 • Kampene trekkes randomisert av et dataprogram. Det kan hende du får samme motspillere flere ganger - for det tar ikke trekningssystemet hensyn til. Hvor mange av hvert kjønn som havner på hvert lag vil også variere. Men målet er at alle skal få spille omtrent like mange kamper i løpet av kvelden.

 • Systemet vet dessverre ikke at Mol og Sørum er ekstra kule å spille med/mot; så kanskje får du en kamp med/mot dem, kanskje får du tre, kanskje får du ingen... Men de kommer til å henge rundt her, så da får du benytte sjansen og si hei i stedet! =)

 • Kampene spilles som ett sett på tid, noe som gir alle like mye spilletid! Vi kommer å signalisere med låta «Jump» av Van Halen ved kampstart og låta "Levels" av Avicii markerer kampslutt. Når dere hører slutt-låta så skal dere serve en ball til. Hvis dere er midt i en ballveksling i det lyden starter så spilles denne ballen ferdig og deretter serves det en gang til. Hvis det da er uavgjort mellom lagene så får dere spille en siste avgjørende ballveksling.

 • Datasystemet holder orden på antall seire - men vi trenger å vite hvilket lag som har vunnet (trenger ikke poengscore - kun seier eller tap). Sørg for at en person på laget alltid løper til sekreteriatet og kunngjør hvilket lag som har vunnet med en gang kampen er ferdig. Somler dere med dette så bruker dere opp alle andre sin tid - så her vil vi være strenge!

 • Taperlaget raker litt på banen eller tar noen spadetak fra utsiden og kaster på der det er minst sand - slik holder vi banene fine gjennom hele turneringen.

 • Vi bruker tv-skjerm for å kunngjøre alle lag og baner – pass på å se etter ditt navn hver gang vi varsler at ny trekning er klar. For det meste blir det spill for deg annenhver kamp - men det kan også skje at du får flere kamper på rad, eller att du må stå over flere ganger. Derfor må du sjekke for hver runde om navnet ditt er trukket ut til å spille.

 • For å ikke lage rot i treknings-systemet er det meget viktig at alle som må ta seg en kamp pause eller gå hjem før turneringen er ferdig MÅ gi beskjed om dette til sekreteriatet. Har du vært borte eller ankommer forsinket må du også gi beskjed om at du er på plass igjen.

 • Hvis et lag mangler en spiller ved kampstart så kan dere løpe til sekreteriatet og gi beskjed så kan vi etterlyse personen gjennom mikrofonen, eller så kan dere bare sette i gang kampen hvis det er enighet om det (det er uansett deres egen spilletid dette går ut over). Alle er selv pliktige å følge med på om du skal spille - og somler du vil det da kunne gå utover ditt lag.

 • DØMMING OG NIVÅFORSKJELLER: Vi dømmer oss selv og spiller med vanlige beachregler, men siden nivået på spillerne vil variere mye (fra verdensmesterne til relativt ferske beachspirer) så legger vi godviljen til spesielt i forhold til de med minst erfaring. Er det uenighet om en ball er inn eller ut f.eks. så ta en omserve i stedet for lange diskusjoner. Prøv å serve på forskjellige spillere på andre siden, og se an hvem du drar til mot hvis du har en sinnsyk hopperve på reportoiret.. ;D Hele poenget med turneringen er jo å ha en sosial og morsom opplevelse sammen med Mol & Sørum! Derfor oppfordrer vi alle til ikke å ta det for seriøst, og for eksepel heller gi bort et poeng i stedet for å krangle om det :)

 • VINNERE: På slutten av turneringen, rundt klokka 19:30, vil vi forhåpentligvis ha tre damer og tre herrer øverst på resultatlista. Hvis vi ser at vi har flere som står med like mange seire, vil vi arrangere et sluttspill mellom disse. De tre beste av hvert kjønn vil da vinne flotte premier, men vi vil i tillegg trekke noen heldige vinnere blant alle deltakerne som får stilig Mizuno-tøy - så sørg for å være igjen til premieutdelingen!


VANN/TOALETT: Vi har ikke innlagt vann på anlegget vårt men du kan gå på toalett og fylle vann i lokalene til Sagene IF (følg stien nordover så ligger klubbhuset deres på høyre hånd når du kommer opp bakken).

Bli medlem