• Dato: Lørdag 13. august, 2022
  • Tid: 12:00 - 15:00
  • Bane: 1-6
  • Turneringsleder Vilde S. Barth
  • Ansvarlig: Stine Schjødt-Osmo

En VELDIG POPULÆR(!) og sosial turnering som man bare møter opp til; man trenger ingen lisens eller makker, og man trekker hvem man spiller på lag med. Bli kjent med de andre på Voldsløkka på en morsom måte. Påmelding åpner søndagen før turneringen. Individuell påmelding, plass til maks 40 personer.


Alle deltakere må være medlem av OSVB, men det kreves ikke lisens

Les mer om turneringen her.

Vi opplever oftere og oftere at noen velger å ikke møte opp til turneringer uten å gi beskjed, dette må vi få slutt på av flere årsaker 1. Veldig ofte har vi folk på ventelister som gjerne ville hatt den ledig plassen 2. Det skaper trøbbel i kampoppsettene og gir de som faktisk møter opp mindre spilletid

Alle avmeldinger skal sendes til Vera på 97715970, så fort som mulig og seinest 2 timer før turneringsstart.
Påmeldingsavgift refunderes kun mot dokumentarbar grunn som f.eks legeattest for skade.

Påmelding

Bli medlem