Nytt av året er at treningssesongen deles i to perioder og det vil være separat påmelding til de to periodene. Oppstart for treninger blir mandag 6. mai.

Informasjon om treningstider er oppdatert i Ukeplanen.

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i informasjon og gjennomføring av opplegget som følge av nødvendige justeringer.

Periode 1:

Uke 19 - 26 (6. mai - 28. juni)

Pris: 1,5t = 700/ 2t = 900 kr for én ukentlig økt (8 uker)

Periode 2:

Uke 27 - 35* (1. juli - 30. august)

Pris: oppdateres senere (8 uker)

*Uke 30 (22. - 26.juli) utgår grunnet junior-NM på Voldsløkka

For å gi plass til flest mulig, kan hver person melde seg på maksimalt 2 ukentlige økter.

Påmelding til treninger 2024

Alle MÅ være meldt inn i klubben og ha betalt medlemskontingent. Dette gjøres her.

Spond benyttes for påmelding og administrasjon. Alle som ønsker treninger gjennom OSVB er nødt til å skaffe seg Spond-appen, opprette profil og bli med i riktig gruppe før sesongstart.

Spond-gruppe for trening gutter: ZNHCD

Spond-gruppe for trening jenter: ECPZE

Man må ha betalt medlemskontingent og meldt seg inn i klubben via Spond før treningene starter. Logg inn på Spond først hvis du er usikker på om du allerede har en bruker og er lagt inn der. Alle nye søknader for allerede eksisterende medlemmer vil bli avvist da vi ikke kan ha duplikater i systemet.

Medlemskap vil bli kontrollert på trening i løpet av sesongen. Man kan melde seg opp til sesongens trening(er) i Spond uten å ha betalt medlemskontingent på forhånd, så lenge kontingenten er betalt før deltagelse på første trening. Manglende betaling av kontingent kan medføre tap av treningsplass.

Informasjon om fremgangsmåte for påmelding ligger under "Registrering og påmelding".

Påmelding for periode 1:


Fast Track: Påmelding innen fredag uke 12 (22. mars) - info kommer til de det gjelder.

Nivå 1 & 4: Søndag 7. april kl 12:00

Nivå 2 & 3: Søndag 14. april kl 12:00

(NB FORSINKET!) Påmelding for periode 2:


Fast Track: Påmelding innen fredag uke 23 (7. juni) - info kommer til de det gjelder. (NB FORSINKET!)

Nivå 1 & 4: 16. juni kl 12:00 (NB FORSINKET!)

Nivå 2 & 3: 23. juni kl 12:00 (NB FORSINKET!)

NB! Alle som har fått plass på en treningsgruppe må melde seg på hver treningsøkt ukentlig enkeltvis via Spond. Dette er så vi kan se hvor vi har ledig kapasitet og planlegge hver trening. Du vil miste plassen din på en enkeltøkt om du ikke har meldt deg på innen gitt frist og noen på drop in ønsker plassen din.

Nivå for treningsgrupper

For at treningsgruppene skal fungere, er det viktig at spillerne som trener sammen er på noenlunde samme nivå. Du melder deg selv opp til det nivået du mener er riktig. Dersom vi er uenige i nivået du har valgt, forbeholder vi oss retten til å gjøre endringer. Vi kan da ikke garantere at du får plass i en annen gruppe. Er du usikker på hvor du hører hjemme, spør oss gjerne på forhånd. Dersom du ikke får plass i nivå 1, kan du prøve igjen uken etter på nivå 2 & 3.

Her er en liten pekepinn for nye medlemmer:

  • Elite: Eget uttak. Mer informasjon kommer snart.

  • Nivå 1: Aktive spillere på høyt nivå med svært god spilleforståelse og ballkontroll. Typisk midtre til øvre del av resultatlistene i NT.

  • Nivå 2: Du bør ha god spilleforståelse, ballkontroll og flere sesongers erfaring fra sandvolleyball, inkludert erfaring fra turneringer. Typisk nedre del av resultatlistene i NT.

  • Nivå 3: Du bør ha god ballkontroll og ha tidligere erfaring fra sandvolleyball. Dette betyr at du bør ha vært med minst en til to sesonger med organiserte treninger, og gjerne spilt noen sosialturneringer.

  • Nivå 4: Passer for deg som har litt erfaring fra volleyball/sandvolleyball eller er helt nybegynner. Om du har liten eller ingen erfaring med å være med på organiserte sandvolleyballtreninger er dette stedet for deg. Om du har en del erfaring fra innendørsvolleyball, men ingen fra sandvolleyball, anbefaler vi også at du melder deg på her. (Husk, ballen, underlaget, spillet og elementene er heeelt annerledes ute).

Vi håper alle tar en ærlig egenvurdering og melder seg på riktig nivå. Det er bedre å melde seg på et lavere nivå for å bli sendt opp en gruppe, enn å bli sendt ned… Man kan ikke melde seg på forskjellige nivåer dersom man ønsker to økter per uke.

Nivå 1 vil være forbeholdt aktive spillere som holder høyt nivå. Hovedtrener vil vurdere at spillerne som melder seg på dette nivået faktisk er kvalifisert, og gjøre justeringer på gruppene deretter. Hvis du er usikker på hvilket nivå du bør melde deg på kan du ta kontakt med hovedtrener Kristian Trydal på tlf: 466 94 075 eller på mail til [email protected] i god tid i forkant av påmelding. Du er ikke garantert plass på nivå 2/3 ved feilaktig påmelding til nivåene over, og du kan ikke melde deg på nivå 2/3 før påmelding for nivå 2/3 åpner.

Drop-in

For å delta på drop-in må du registrere deg som medlem, betale medlemskontingent og kontakte hovedtrener for å bli lagt til i relevante Spond-grupper. Les mer om drop-in her.

Pris for drop-in er den samme i begge periondene, 150 kr per økt.

Nivå og turneringsdeltagelse

Det vil også i år arrangeres klubbturneringer, der man ikke kan melde seg på en turnering under sitt eget treningsnivå. Dersom noen deltar på mange turneringer over sitt treningsnivå, vil man kunne bli vurdert flyttet opp til nytt treningsnivå på forespørsel. Vi håper dette vil gjøre nivåinndelingen for trening og turneringer mer dynamisk og bedre for alle.

Nivåene for turnering vil være som følger:
- Challenger (åpen for alle, men målgruppen er nivå 1/Elite og evt. øvre nivå 2)
- D2/D3 & H2/H3 (ikke åpen for nivå 1/Elite)
- D3/D4 & H3/H4 (ikke åpen for nivå 2/1/Elite).

Hovedtrener

Også i år er vi heldige og har fått med oss Kristian Trydal som hovedtrener. Med sin erfaring fra fjoråret er vi overbevist om at han vil gjøre en veldig god jobb! Kristian kan kontaktes på på tlf: 466 94 075 eller på mail til [email protected].

Bli medlem