• Dato: Lørdag 3. juni, 2023
  • Tid: 16.00-22:00
  • Bane: 1-4
  • Turneringsleder Vilde Schliekelmann Barth
  • Ansvarlig: Vilde Schliekelmann Barth

Bli med å feire at sesongen er i gang på Voldsløkka! Styret inviterer OSVB-medlemmer til sosialturnering og grilling lørdag 3. juni. Vi fikser varme griller og tilbehør, så ta med noe å legge på grillen og det du ønsker å drikke.

Selv om vi kun har 4 baner disponible grunnet NM-kvalik, ønsker vi å gi så mange som mulig sjansen til å være med. Det gjør at det blir noe begrenset spilletid per person, men det gir også mer tid til grilling og å bli kjent med andre i klubben! Vi kommer til å kjøre flere runder, så dersom du ikke har mulighet til å være på Voldsløkka hele ettermiddagen og kvelden, går det også fint. Utover de 90 plassene, er selvfølgelig alle medlemmer velkomne bare for å grille og henge.

I denne turneringen er ikke fokuset på å vinne, men å ha det gøy og bli kjent, så vi kommer i stedet til å trekke ut noen tilfeldige vinnere blant de oppmøtte! Påmeldingen er individuell og det koster 50kr for å være med.

Alle avmeldinger skal sendes til Vilde på Messenger eller mobil (95194228), så fort som mulig og senest dagen før turneringen.

Påmelding

Bli medlem