I vinter startet vi opp satsingsgrupper på herre- og damesiden. Ønsker du å være en del av dame- eller herregruppa sommeren 2024?

OSVB har de siste årene hatt to elitegrupper; Beach Boys Norway og Elite Jenter. Gruppene har i stor grad vært drevet av engasjerte enkeltspillere og grupper, med støtte fra klubben. Styret ønsker nå å tydeliggjøre rammene for gruppene og legge mer ressurser i potten for ambisiøse sandvolleyballspillere tilknyttet OSVB.

Opptak og frister

Det vil foregå supplerende opptak til sommersesongen. Dersom du ønsker å ta del i elitesatsingen, fyll inn interesseskjema nedenfor.

Søknadsfrist: 14. april 2024

Opptak gjøres fortløpende etter fristen av Bendik (og Espen/Vegard). Vi har en målsetning om å ha gjennomført hovedopptak før sesongstart i begynnelsen av mai.

Meld interesse her

Spillere som meldte interesse ved forrige uttak vil bli kontaktet for å bekrefte interesse, men trenger ikke sende inn skjema på nytt. Spillere som var med i elitegruppene fjor sommer er ikke automatisk sikret plass og må søke ved å fylle ut interesseskjemaet. Spillere som meldte interesse ved forrige uttak (høst 2023) trenger ikke fylle ut skjemaet på nytt dersom det ikke har tilkommet ny og relevant informasjon.

Treningstider sommer 2024

Beach Girls Norway

  • Mandag: 18:00 - 20:00 (Bane 1 - 2)
  • Torsdag: 20:00 - 22:00 (Bane 1 - 2)

Beach Boys Norway

  • Mandag: 20:00 - 22:00 (Bane 1 - 3)
  • Torsdag: 18:00 - 20:00 (Bane 1 - 3)

På denne siden finner du mer informasjon om ressurspersoner, trenere, gruppesammensetning, forventninger og egenandel. Ta kontakt på [email protected] dersom du har spørsmål utover dette.

Obs! Du er ikke sikret plass på organisert trening nivå 1-4 dersom du ikke kommer med i elitegruppe og må melde deg på som vanlig. Dersom du er påmeldt organisert trening nivå 1-4, men også melder interesse og kommer med i opptaket til elitegruppa, vil vi sørge for at plassen din blir gitt til noen andre og du får treningsavgiften refundert.

Bli medlem