Vi ønsker at du er

  • Interessert i sandvolleyball og gjerne har erfaring som trener
  • Opptatt av utvikling innen idrett og engasjert i ditt arbeid
  • Leken og kreativ med godt humør
  • Ansvarsbevisst, initiativrik og fleksibel
  • Positiv, engasjert og har gode samarbeidsevner
  • Tilgjenglig på ettermiddag og kveld i ukedagene flere uker ila sommersesongen

Vi tilbyr

  • Trenermøter og workshops for inspirasjon og utvikling
  • Et flott miljø med verdens beste kollegaer
  • Delaktighet i å videreutvikle OSVB
  • Arbeidstøy fra vår nye samarbeidspartner Hummel

Om arbeidsgiveren

Oslo Sandvolleyballklubb er en klubb som i stor grad baserer seg på dugnadsarbeid og innsats fra frivillige til å skape vekst i sandvolleyballmiljøet i Oslo. Vi har fått en stor medlemsbase de siste årene, og tilbyr trening 1-2 ganger i uken gjennom hele sommeren.

Om jobben

Treningene i sommer vil foregå ukentlig på mandager, tirsdager og torsdager. Øktene vil i hovedsak foregå i tidsrommet 17:00-21:30. Du vil ha ansvar alene for 1 av 6 baner på Voldsløkka under treningene, og må forberede og gjennomføre treninger. Utgangspunktet tidligere år har vært at det er inntil åtte personer per bane.

Det er flere andre trenere på jobb samtidig som deg, pluss hovedtrener. Hvis du har spørsmål, trenger hjelp eller lignende vil det alltid være hjelp i nærheten. Hovedtrener lager fokusområder for alle treninger, men de individuelle øvelsene og opplegget du kjører er ditt ansvar. Samarbeid gjerne med dine trenerkolleger om å foreberede opplegg/øvelser dersom du ønsker det.

Vi bygger i stor grad videre på opplegget fra tidligere år, men noen justeringer fra forrige sesonge må tas høyde for. Dette vil trenere bli informert om i starten av sesongen. OSVB tar forbehold om at antallet timer det vil være mulighet/behov for å jobbe vil kunne variere i løpet av sesongen.

Personer som skal jobbe med våre rekrutter, vil bli bedt om å fremlegge politiattest.

Vikar ved behov?

Vi har alltid behov for personer som kan stille som vikarer på kort eller lengre varsel, eller i perioder der vi har mye fravær. Om du er interessert i dette fremfor å være fast trener, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med dette ønsket.

Lønn

Lønn blir utbetalt etterskuddsvis av OSVB en gang i måneden, og er basert på timelister som føres i egen app og godkjennes av hovedtrener. Timelønn er kr. 250,- og inkluderer feriepenger.

Om søknaden

Skriv litt om:
- Hvem er du?
- Hvilken erfaring har du med sandvolleyball og rollen som trener?
- Når i sommer kan du jobbe?
- Har du preferanser for hvilket nivå du ønsker å være trener?
- Kan du tenke deg å være trener for våre unge og lovende juniorer også?

Høres dette ut som noe for deg, gleder vi oss til å motta din søknad til [email protected]
Du kan også kontakte Kristian Trydal på telefon 466 94 075 ved spørsmål.

Søknadsfrist er 24. mars - men jo før jo bedre!

Bli medlem