For at en sesong skal gå rundt trenger OSVB mange frivillige. Det er mange oppgaver du kan bidra med, både store og små. Her skal vi gi den en oversikt på hva du kan bidra med.

Noen oppgaver er for en hel sesong, andre er kun for spesifikke arrangementer. Det er varierende hva som kreves av deg og hvilke forkunnskaper det lønner seg å ha.

Styret

For at det administrative skal gå rundt trenger OSVB folk som kan sitte i styret. Styret har sammen ansvaret for at klubben går rundt. De som sitter i styret er med på å bestemme hvordan klubben skal være, hva som skal jobbes med fremover for at OSVB skal bli enda bedre for sine medlemmer. Det er varierte oppgaver man kan ta på seg, noen større og noen mindre. Det eneste som trengs for å sitte i et styre er å være engasjert og villig til å lære nye ting.

Ønkser du å sitte i styret, eller har spørsmål?

Ta kontakt med Leder, Sven Andreas Nygaard, eller Valgkomiteen med Kristian Trydal, Georgia Luz og Anna Aano.

Turneringsansvarlig

Turneringsansvarlig står for planlegging og gjennomføring av alle sosial-turneringer på Voldsløkka. Herunder inngår å lage en arrangementsplan for sesongen med hvilke turneringer som skal gjennomføres hvilke dager, organisere hvem som er turneringsleder på de ulike turneringene, lage kalenderoppføringer og påmeldingslenker på osvb.no, svare på spørsmål om turneringer fra medlemmer, lære opp og følge opp turneringsledere, og evaluere sesongen. Denne rollen må ikke være en del av styret, og nødvendig opplæring/handover vil bli gitt.

Turneringsleder

Turneringsledere er en del av et turneringslederteam som fordeler arrangøransvar for sesongens sosial-turneringer på Voldsløkka mellom seg. Som turneringsleder forbereder man kampoppsett/spilleplan, møter opp i god tid og tar ut nødvendig utstyr, gir info til deltakere, er tilgjenglig for spørsmål og avklaringer under turneringen og rydding og låsing på Voldsløkka etter turneringsslutt. Turneringslederne velger selv hvor mange turneringer de ønsker å ha ansvar for, men vi ønsker helst turneringsledere som ser for seg å kunne arrangere minst 5 turneringer ila sommeren (mai-september) og gjerne også noen ila vinterhalvåret. Det kreves ingen forkunnskaper eller spesiell kompetanse, all opplæring og informasjon vil bli gitt. Dette er en veldig takknemlig jobb som blir satt stor pris på av alle medlemmer!

Hovedtrener

Som hovedtrener har man ansvar for treninger, trenere og spillere på Voldsløkka i sommer. Dette er et ansvar som er honorert og det kommer utlysning om stilling på nyåret.

Sesongforberedelser: Planlegge konsept for treninger og finne de beste trenerne for å sikre en knall sandvolleysesong på Voldsløkka for spillere på alle nivåer.

Sesonggjennomføring: Følge opp trenere og treningsgrupper, og sikre at flest mulig får glede av å trene med OSVB på Voldsløkka ila sesongen.

Sesongevaluering: Bidra til å hente inn tilbakemeldinger fra spillere og trenere, slik at vi kan lære og bli bedre sesong for sesong.

Trener

I rollen som trener har du ansvar for for å planlegge og holde økter ut fra en temaplan på løkka gjennom sommeren. Det er treninger mandager, tirsdager og torsdager. Som trener er det viktig å kunne komme med positive og konstruktive tilbakemeldinger og være engasjert i økta. Vi ønsker at våre trenere skal bidra til at medlemmene våre får en positiv opplevelse uansett nivå!

Frivillig på større arrangementer

Sjekk ut denne artikkelen for mer informasjon!

Vårslepp/Høstslepp

Vårslepp & høstslepp er turer OSVB arrangerer og turen tar oss til Gøteborg Beach Center. For å arrangere en slik tur trenger vi hjelp for å styre det administrative for å kunne dra på turen. Oppgaver i den administrative delen som bestille buss, lage treningsgrupper, fordele rom eller ha kontakt med GBC. Vi trenger også hjelp på selve turen med å lage sosial aktiviteter, legge ut bilder på instagram eller arrangere en bytur til Gøteborg på lørdagskvelden.

Sponsor

Vi ser etter folk som har tid og lyst til å arbeide med å innhente sponsorinntekter. Denne rollen handler om å nå ut til ulike potensielle sponsorer. Har du kontakter i jobben eller via venner/familie som kan bidra? Det er mange veier til rom.

IT og design

Vi trenger stadig flere folk som kan bidra med å utvikle IT-løsningene våre slik at vi kan drive klubben mer effektivt. Noen eksempler på tjenester vi har ansvar for er scoreboard for store turneringer, påmelding- og betalingsløsning for klubbturneringer og osvb.no. Vi ser etter flere folk som kan bidra med utvikling, både frontend og backend, og ikke minst folk som kan design og UX. Nøl heller ikke med å ta kontakt om du har noen gode ideer til nye løsninger som kan gjøre klubben enda bedre!

Vaktmester

Gjennom sesongen trenger vi folk som bidrar til å vedlikeholde Voldsløkka. Stolpepolstringer, nett, linjer, antenner - alt krever konstant vedlikehold/oppfølging for å unngå at ting blir ødelagt. Ser du noe som er ødelagt eller trenger litt kjærlighet. Ta kontakt med styret.

Når det er mange folk på Voldsløkka samler det seg en del søppel. Bidra med å ta ansvar for at det holdes ryddig og et hyggelig sted å komme for å trene eller bare henge med venner!

Sosialt

Vi trenger folk som kan bidra med å arrangere ulike sosiale arrangementer for OSVB medlemmer. Eksempler på arrangementer: julebord, grilling på løkka, sommerfest eller andre lavterskel aktiviteter.

Noe som passer deg?

Ta kontakt med oss på en av kanalene under.

Bli medlem