Bli med på bedriftsturnering i anlegget for helgas nasjonale sandvolleyball-turnering!
Oslo Sandvolleyballklubb og Norgestour inviterer til bedriftsturnering torsdag 15. juni fra kl 17:45. Turneringen er en fantastisk mulighet for teambuilding, sommeravslutning med avdelingen eller rett og slett bare masse gøy og hygge med gode kolleger. I tillegg kan det være en god arena for litt networking både med kolleger fra eget selskap og med personer fra andre bedrifter som deltar?Turneringen passer for alle nivåer og selskaper. Ingen forkunnskaper eller ferdigheter kreves - vi går igjennom alt av regler og annet som trengs i forkant. Turneringen holdes av Oslo Sandvolleyballklubb (som disponerer klubblokalet tilknyttet de flotte beachvolleyballbanene på Voldsløkka), og spilles på matchbanene for helgens Norgestour-turnering!

Praktisk informasjon

- Oppmøte ved sandvolleyballbanene på Voldsløkka torsdag 15. juni kl 17:45 for registrering av laget

- Hvert lag kan bestå av inntil 8 personer

- Det spilles med 4 på banen fra hvert lag der minst 1 må være jente, resten av laget kan rulleres eller byttes inn

- Alle lag får spilt minst 4 kamper (vi legger opp til flest mulig kamper for alle lag)

- Turneringen avholdes uansett vær, men gi beskjed innen onsdag 14. juni kl 18 dersom laget ønsker å trekke seg

- Vi har plass til maks 24 lag med påmeldingsfrist mandag 12. juni kl 23:59

- Arrangør stiller med enkel grillmat og varme griller, drikke etter eget ønske tas med av lagene selv

- Det er ingen krav til drakter, men still gjerne i matchende tøy om dere ønsker det!

Vi oppfordrer alle OSVB-medlemmer til å rekruttere ett eller flere lag fra sin egen bedrift og dermed bli med i trekningen av et gavekort på 500kr fra årets kleskolleksjon fra Hummel! Navn på OSVB-medlem som har rekruttert laget legges inn i påmeldingsskjema.

Påmelding

Påmelding gjøres ved å fylle ut skjema samt betale påmeldingsavgift til Oslo Sandvolleyballklubb #705111 (velg "Bedriftsturnering 2023").

Prisen er 1.500 kr per lag og inkluderer enkel grillmat til alle spillere.

Banesponsor?

Ønsker din bedrift å være sponsor for den nasjonale sandvolleyball-turneringen? Alle banesponsorer får ett gratis lag i bedriftsturneringen. Ta kontakt på [email protected] dersom du vil høre med om å være sponsor - vi gleder oss til å høre fra deg!

Spørsmål? Send gjerne en e-post til [email protected] hvis du lurer på noe!

Bli medlem