Hva er dette
Dette er en treningsgruppe som vi bestå av 50/50 jenter og gutter. Netthøyden vil være på 235. Konseptet er nytt og vi prøver en slik løsning for å gi et ekstra tilbud bredden i klubben.

Hvem kan være med
Denne treningsgruppen er for spillere som treffer Nivå 4 hvordan det er blitt presentert.

Nivå 4 si at passer for deg som har litt erfaring fra volleyball/sandvolleyball eller er helt nybegynner. Om du har liten eller ingen erfaring med å være med på organiserte sandvolleyballtreninger er dette stedet for deg. Om du har en del erfaring fra innendørsvolleyball, men ingen fra sandvolleyball, anbefaler vi også at du melder deg på her. (Husk, ballen, underlaget, spillet og elementene er heeelt annerledes ute).

Utøvere som har meldt seg på treninger på nivå 1, 2 eller 3 kan ikke melde seg på her!

Påmelding
For administrasjon av, og påmelding til, treninger benytter vi Spond. Alle som ønsker treninger gjennom OSVB er nødt til å skaffe seg appen, opprette profil og bli med i riktig gruppe før sesongstart.

Vi har delt påmeldingen inn i gutter og jenter for å forsikre oss at det blir likt fordelt.

Spond-gruppe for trening gutter: ZNHCD

Spond-gruppe for trening jenter: ECPZE

I tillegg man være meldt inn i klubben og ha betalt medlemskontingent. Dette gjøres her.

Man ha betalt medlemskontingent og meldt seg inn i klubben via Spond før treningene starter. Logg inn Spond først hvis du er usikker på om du allerede har en bruker og er lagt inn der. Alle nye innmeldinger eksisterende medlemmer vil bli avvist da vi ikke kan ha duplikater i systemet :)
Medlemskap vil bli kontrollert trening. Man kan melde seg opp til trening(er) i Spond uten å ha betalt medlemskontingent forhånd, lenge kontingenten er betalt før deltagelse første trening. Manglende betaling av kontingent kan medføre tap av treningsplass.

Informasjon om fremgangsmåte for påmelding ligger under "Registrering og påmelding".

Drop in
Her vil konseptet fungere slik at er det en jente som melder avbud så vil det bli mulighet å melde seg på for ALLE uansett nivå i jente gruppa. Samme gjelder da hvis en gutt melder forfall.

Pris vil være 150kr (som resten av drop in konseptet på de andre øktene)


Har du spørsmål ta kontakt med [email protected]

Bli medlem