Oppstart treninger mandag 8. mai

Pris: 1200 kr per økt ukentlig

Foreløpig maks 2 ukentlige økter per pers

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i informasjon og gjennomføring av opplegget som følge av nødvendige justeringer.

Påmelding til treninger 2023:

For administrasjon av, og påmelding til, treninger benytter vi Spond. Alle som ønsker treninger gjennom OSVB er nødt til å skaffe seg appen, opprette profil og bli med i riktig gruppe før sesongstart.

Spond-gruppe for trening gutter: ZNHCD

Spond-gruppe for trening jenter: ECPZE

I tillegg man være meldt inn i klubben og ha betalt medlemskontingent. Dette gjøres her.

Man ha betalt medlemskontingent og meldt seg inn i klubben via Spond før treningene starter. Logg inn Spond først hvis du er usikker på om du allerede har en bruker og er lagt inn der. Alle nye innmeldinger eksisterende medlemmer vil bli avvist da vi ikke kan ha duplikater i systemet :)
Medlemskap vil bli kontrollert trening. Man kan melde seg opp til trening(er) i Spond uten å ha betalt medlemskontingent forhånd, lenge kontingenten er betalt før deltagelse første trening. Manglende betaling av kontingent kan medføre tap av treningsplass.

Informasjon om fremgangsmåte for påmelding ligger under "Registrering og påmelding".

Fast Track - Påmelding 30. mars - 13. april

Ordinær påmelding vil skje i to puljer:

Pulje 1: Nivå 1 & 4 - Søndag 16. april kl 12:00

Pulje 2: Nivå 2 & 3 - Søndag 23. april kl 12:00

NB! Alle som har fått plass en treningsgruppe melde seg hver treningsøkt ukentlig individuelt via Spond. Dette er vi kan se hvor vi har ledig kapasitet og planlegge treningene. Du vil miste plassen din på en enkeltøkt om du ikke har meldt deg innen gitt frist og noen drop in ønsker plassen.


Nivå for treningsgrupper:
For at treningsgruppene skal fungere, er det viktig at spillerne som trener sammen er på noenlunde samme nivå. Du melder deg selv opp til det nivået du mener er riktig. Dersom vi er uenige i nivået du har valgt forbeholder vi oss retten til å gjøre endringer. Vi kan da ikke garantere at du får plass i en annen gruppe. Er du usikker på hvor du hører hjemme, spør oss gjerne på forhånd. Dersom du ikke får plass i nivå 1, kan du prøve igjen uken etter på nivå 2 & 3.

Her er en liten pekepinn for nye medlemmer:

- Elite: Opp til landslagsnivå.

- Nivå 1: Aktive spillere på høyt nivå med svært god spilleforståelse og ballkontroll. Typisk midtre til øvre del av resultatlistene i NT.

- Nivå 2: Du bør ha god spilleforståelse, ballkontroll og flere sesongers erfaring fra sandvolleyball, inkludert erfaring fra turneringer. Typisk nedre del av resultatlistene i NT.

- Nivå 3: Du bør ha god ballkontroll og ha tidligere erfaring fra sandvolleyball. Dette betyr at du bør ha vært med minst en til to sesonger med organiserte treninger, og gjerne spilt noen sosialturneringer.

- Nivå 4: Passer for deg som har litt erfaring fra volleyball/sandvolleyball eller er helt nybegynner. Om du har liten eller ingen erfaring med å være med på organiserte sandvolleyballtreninger er dette stedet for deg. Om du har en del erfaring fra innendørsvolleyball, men ingen fra sandvolleyball, anbefaler vi også at du melder deg på her. (Husk, ballen, underlaget, spillet og elementene er heeelt annerledes ute).

Vi håper alle tar en ærlig egenvurdering og melder seg på riktig nivå. Det er bedre å melde seg på et lavere nivå for å bli sendt opp en gruppe, enn å bli sendt ned… Man kan ikke melde seg på forskjellige nivåer dersom man ønsker to økter per uke.

Påmelding til nivå 1 vil prioritere nivå fremfor tidspunkt for påmelding. Hvis du er usikker på hvilket nivå du bør melde deg på kan du ta kontakt med hovedtrenere Ruben Løvli på tlf: 99474706 eller på mail til . Du er ikke garantert plass på nivå 2/3 ved feil påmelding, og du kan ikke melde deg på nivå 2/3 før påmelding for nivå 2/3 åpner.


Drop-in:
For å delta drop-in du registrere deg som medlem, betale medlemskontingent og kontakte hovedtrener for å bli lagt til i Spond. Informasjon om dette ligger her.

Pris for drop-in blir i år 150 kr per økt.


Nivå og turneringsdeltagelse:
Det vil også i år arrangeres klubbturneringer, der man kan ikke melde seg på en turnering under sitt eget treningsnivå. Tilsvarende vil vi justere treningsnivå utover sesongen, slik at de som deltar på mange turneringer over sitt treningsnivå, vil bli flyttet opp til nytt treningsnivå. Vi håper dette vil gjøre nivåinndelingen for trening mer dynamisk og bedre for alle.

Nivåene for turnering vil være som følger:

Challenger (åpen for alle, men hovedmålgruppen er Elite/D1/H1 og ev D2/H2 som holder høyt nivå)
D2/D3 og H2/H3 (ikke åpen for nivå 1/elite)
D3/D4 og H3/H4 (ikke åpen for nivå 2/1/elite)


Trenerne:
Som følge av klubbens enorme vekst de siste årene ser vi at det er nødvendig å spre jobben med treningsorganisering på flere. Vi er veldig glade for at Ruben Løvli har takket ja til å fortsette som hovedtrener, med hjelp fra vår nye hovedtrener Kristian Fjeldstrøm Trydal. Vi er overbevist om at disse to er riktige folk for jobben!


Treningstider for 2023

Bli medlem