Vi ønsker at du er

  • Interessert i sandvolleyball og gjerne har erfaring som trener
  • Opptatt av utvikling innen idrett og engasjert i ditt arbeid
  • Leken og kreativ med godt humør
  • Ansvarsbevisst, initiativrik og fleksibel
  • Positiv, engasjert og har gode samarbeidsevner
  • Tilgjenglig på ettermiddag og kveld i ukedagene flere uker ila sommersesongen

Vi tilbyr

  • Trenermøter og workshops for inspirasjon og utvikling
  • Et flott miljø med verdens beste kollegaer
  • Delaktighet i å videreutvikle OSVB
  • Arbeidstøy fra vår nye samarbeidspartner Hummel

Om arbeidsgiveren

Oslo Sandvolleyballklubb er en klubb som i stor grad baserer seg på dugnadsarbeid og innsats fra frivillige til å skape vekst i sandvolleyballmiljøet i Oslo. Vi har fått en stor medlemsbase de siste årene, og tilbyr trening 1-2 ganger i uken gjennom hele sommeren.

Om jobben

Treningene i sommer vil foregå ukentlig på mandager, tirsdager og torsdager. Øktene vil i hovedsak foregå i tidsrommet 17:00-21:30. Du vil ha ansvar alene for 1 av 6 baner på Voldsløkka under treningene, og må forberede og gjennomføre treninger. Utgangspunktet tidligere år har vært at det er inntil åtte personer per bane.

Det er 5 andre trenere på jobb samtidig som deg, pluss hovedtrener eller assisterende hovedtrener. Hvis du har spørsmål, trenger hjelp eller lignende vil det alltid være hjelp i nærheten. Hovedtrener lager fokusområder for alle treninger, men de individuelle øvelsene og opplegget du kjører er ditt ansvar. Samarbeid gjerne med dine trenerkolleger om å foreberede opplegg/øvelser dersom du ønsker det.

Vi bygger i stor grad videre på opplegget fra tidligere år, men noen justeringer fra forrige sesonge må tas høyde for. Dette vil trenere bli informert om i starten av sesongen. OSVB tar forbehold om at antallet timer det vil være mulighet/behov for å jobbe vil kunne variere i løpet av sesongen.

Personer som skal jobbe med våre rekrutter, vil bli bedt om å fremlegge politiattest.

Vikar ved behov?

Vi har alltid behov for personer som kan stille som vikarer på kort eller lengre varsel, eller i perioder der vi har mye fravær. Om du er interessert i dette fremfor å være fast trener, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med dette ønsket.

Lønn

Lønn blir utbetalt etterskuddsvis av OSVB en gang i måneden, og er basert på timelister som leveres til hovedtrener. Timelønn er kr. 250,-

Om søknaden

Skriv litt om:
- Hvem er du?
- Hvilken erfaring har du med sandvolleyball og rollen som trener?
- Når i sommer kan du jobbe?
- Har du preferanser for hvilket nivå du ønsker å være trener?

Høres dette ut som noe for deg, gleder vi oss til å motta din søknad til [email protected]! Du kan også kontakte Ruben Løvli på telefon 994 74 706 ved spørsmål.

Søknadsfrist er 19.mars - men jo før jo bedre!

Bli medlem