Oppstart 23. mai

Pris: 1500 kr for en økt ukentlig

Foreløpig maks 2 økter per pers.

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i informasjon og gjennomføring av opplegget som følge av nødvendige justeringer.

Påmelding til treninger 2022:

For administrering og påmelding til treninger benytter OSVB Spond. Alle som ønsker treninger gjennom OSVB er nødt til å skaffe seg appen og opprette profil før sesongstart.

I tillegg må man være meldt inn i klubben og ha betalt medlemskontingent. Dette gjøres her.

Man må ha betalt medlemskontingent og meldt seg inn i klubben via Spond før treningene starter. Logg inn på Spond først hvis du er usikker om du allerede er lagt inn der. Alle nye innmeldinger på eksisterende medlemmer vil bli avvist da vi ikke kan ha duplikater i systemet :)
Medlemsskap vil bli kontrollert på trening. Man kan melde seg opp til trening(er) i Spond uten å ha betalt medlemskontingent på forhånd, så lenge kontingenten er betalt før deltagelse på første trening. Manglende betaling av kontingent kan medføre tap av plass.

Informasjon om fremgangsmåte for påmelding ligger under "Registrering og påmelding".

NB! Husk at alle som har fått plass på en treningsgruppe melde seg på alle treninger individuelt via Spond ukentlig. Dette er så vi kan se hvor vi har ledig kapasitet og planlegge treningene. Du vil miste plassen din om du ikke har meldt deg på innen gitt frist og noen på drop in melder seg på.

Nivå for treningsgrupper:

For at treningsgruppene skal fungere, er det viktig at spillerne som trener sammen er på noenlunde samme nivå. Du melder deg selv opp til det nivået du mener er riktig. Dersom vi er helt uenige i nivået du har valgt forbeholder vi oss retten til å gjøre endringer. Vi kan da ikke garantere at du får plass i en annen gruppe. Er du usikker på hvor du hører hjemme, spør oss på forhånd.

Her er en liten pekepinn for nye medlemmer:

- Elite: Opp til landslagsnivå.

- Nivå 1: Aktive spillere på høyt nivå med svært god spilleforståelse og ballkontroll. Typisk midtre til øvre del av resultatlistene i NT. NB! Ettersom Elite Jenter i år vil bestå av færre utøvere vil det være mye strengere å bli tatt med på D1 i år. Du må kunne vise til medium til høyt NT-nivå,og du bør ha vært i flere 1/4 finaler. Om du vippet mellom D1 og D2 i fjor, ønsker vi at du melder deg på D2 i år (selv om du var med på D1 i fjor).

- Nivå 2: Du bør ha god spilleforståelse, ballkontroll og flere sesongers erfaring fra sandvolleyball, inkludert erfaring fra turneringer. Typisk nedre del av resultatlistene i NT.

- Nivå 3: Du bør ha god ballkontroll og ha tidligere erfaring fra sandvolleyball. Dette betyr at du bør ha vært med minst en til to sesonger med organiserte treninger, og gjerne spilt noen sosialturneringer.

- Nivå 4: Passer for deg som har litt erfaring fra volleyball/sandvolleyball eller er helt nybegynner. Om du har liten eller ingen erfaring med å være med på organiserte sandvolleyballtreninger er dette stedet for deg. Om du har en del erfaring fra innendørsvolleyball, men ingen fra sandvolleyball, anbefaler vi også at du melder deg på her. (Husk, ballen, underlaget, spillet og elementene er heeelt annerledes ute).

Vi håper alle tar en ærlig egenvurdering og melder seg på riktig nivå. Det er bedre å melde seg på et lavere nivå for å bli sendt opp en gruppe, enn å bli sendt ned…


Man kan ikke melde seg på forskjellige nivåer.

Nivå og turneringsdeltagelse

Det vil også i år arrangeres klubbturneringer, der man kan ikke melde seg på en turnering under sitt eget treningsnivå. Tilsvarende vil vi justere treningsnivå utover sesongen, slik at de som deltar på mange turneringer over sitt treningsnivå, vil bli flyttet opp til nytt treningsnivå.Vi håper dette vil gjøre nivåinndelingen for trening mer dynamisk og bedre for alle.

Nivåene for turnering vil være som følger:

Challenger (Åpen for alle, men hovedmålgruppen er Elite/D1/H1 og ev D2/H2 som holder høyt nivå)
D2/D3 og H2/H3
D3/D4 og H3/H4

Drop-in – Endringer i 2022

For å delta på dropin må du registrere deg som medlem, betale medlemskontingent og kontakte hovedtrener for å bli lagt til i Spond. Informasjon om dette ligger her.
Pris for alle blir nå 175 kr per økt.


Trenerne

Som følge av klubbens enorme vekst de siste årene ser vi at det er nødvendig å spre jobben med treningsorganisering på flere. Vi er veldig glade for at Kjetil Tellnes har takket ja til å fortsette som hovedtrener, med hjelp fra assisterende hovedtrener, Ruben Løvli! Dette er to stykker med lang erfaring som trenere, både i OSVB og andre steder, og som kjenner klubben godt. Vi er overbevist om at disse to er riktige folk for jobben!

Bli medlem