Vi ønsker at du er:

  • Faglig sterk, opptatt av utvikling innen idrett og engasjert i ditt arbeid
  • Leken og kreativ med godt humør
  • Ansvarsbevisst, initiativrik og fleksibel
  • Positiv, engasjert og har gode samarbeidsevner

Vi tilbyr

  • Trenerseminarer og workshops.
  • Et flott miljø med verdens beste kollegaer.
  • Delaktighet i å videreutvikle OSVB.
  • Solid arbeidstøy

Om arbeidsgiveren

Oslo Sandvolleyballklubb er en klubb som i stor grad baserer seg på dugnadsarbeid og innsats fra frivillige til å skape vekst i sandvolleyballmiljøet i Oslo. Vi har fått en stor medlemsbase de siste årene, og tilbyr trening 1-2 ganger i uken gjennom hele sommeren.

Om jobben

Treningene i sommer vil foregå ukentlig på mandager, tirsdager og torsdager. Første økt starter kl. 17.00, siste økt slutter kl. 21.30. Du vil ha ansvar alene for 1 av 6 baner på Voldsløkka under treningene, og må forberede og gjennomføre treninger. Utgangspunktet tidligere år har vært at det er inntil åtte personer per bane og instruktør.

Det er 5 andre trenere på jobb samtidig som deg, pluss hovedtrener Kjetil Tellnes eller assisterende hovedtrener Ruben Løvli, så hvis du har spørsmål, trenger hjelp eller lignende er vi alltid i nærheten. Hovedtrener lager fokusområder for alle treninger, men de individuelle øvelsene og opplegget du kjører er ene og alene ditt ansvar.

Vi bygger i stor grad videre på opplegget fra i fjor, for de som har vært med før. Noen justeringer fra tidligere sesonger må uansett tas høyde for. OSVB tar forbehold om at antallet timer det vil være muligheter for å jobbe vil kunne endre seg i løpet av sesongen.

Personer som skal jobbe med våre rekrutter, vil bli bedt om å fremlegge politiattest.

Vikar ved behov?

Vi har alltids behov for personer som kan stille som vikarer. Om du er interessert i dette fremfor å være fast trener eller i tillegg til, oppfordrer vi deg til å melde inn dette.

Lønn

Lønn blir utbetalt etterskuddsvis av OSVB en gang i måneden, og er basert på timelister som leveres til hovedtrener. Timelønn er kr. 250,-

Om søknaden

Skriv litt om deg selv, din erfaring med sandvolleyball og trenerrollen pluss: - Når i sommer du kan jobbe - Om du har noen preferanser på hvilket nivå du ønsker å være trener

Høres dette ut som noe for deg send en søknad til [email protected] Du kan også kontakte hovedtrener Kjetil Tellnes på telefon 934 15 657 ved spørsmål.

Søknadsfrist er 5. mai!

Bli medlem