Som gruppe i etableringsfasen har vi endelig fått på plass to trenere. Christian Ruud fra Beachboys Norway og Herman Palm skal hjelpe laget nå nye høyder og dette gleder vi oss veldig til! Ruud og Palm kjenner de fleste allerede da de er faste trenere for OSVB. Julie og Katinka har også hatt gleden av å være trenere i OSVB. De synes det er veldig stas å få være med på utviklingen til alle de ivrige og lovende klubbmedlemmene!

Sesongen startet under NT Stavanger der det var flere på gruppa som hevdet seg i toppen. Karen Elise Lund Saga med makker tok en sterk 2. plass foran Kirstine Garder med makker som ble slått i internoppgjøret mot hverandre i semifinalen. Maren Rygh og Lisa Løvoll tok en imponerende 3. plass, og Ane Spurkeland vant B-finalen.

Neste turnering på kalenderen var Oslo Master 1 i regi av OSVB, et arrangement som virkelig ble en fest! Stor takk til klubben og alle frivillige som stilte i stand en fantastisk turnering. Dere er noen helter! Finalen på damesiden ble et intenst internoppgjør mellom det rutinerte radarparet, Schwinghammer/Høvik, og college-spillerne, Garder/Lund Saga, som endte med å dra i land seieren. Finalen bød på spill med høy underholdningsverdi da de to storsleggene på hver side av nettet. Schwinghammer og Garder, og de mer kyniske Høvik og Lund Saga, gjorde kampen meget spennende! Siri Broch med makker vant B-finalen der de møtte mye sterk motstand på veien til topps.

Under NT Oddanesand stakk Garder/Saga nok en gang av med seieren. Det kjente og samkjørte makkerparet, Broch/Furset, var tilbake på samme side av nettet igjen og spilte seg frem til semifinale. Line Jastrey Albertsen spilte en solid turnering med seier 2-1 over både Rygh/Løvoll og Jürgensen/Isachsen, noe som ga en 5. plass og bestenotering for sesongen. Plassen delte de med Rygh/Løvoll.

NT Skien ga også mange gode resultater for OSVB elite! I en hett finale mellom Rygh/Furset og Krahn/Varga i finalen måtte kampen avbrytes på grunn av et sammenstøt mellom Katinka og Julie på stillingen 9-4 til Rygh/Furset i tie-break. Maren og Tonje var verdige vinnere som storspilte hele turneringen. Paret viste seg fra sin beste side spesielt i blokk/forsvar, så dette er noe å se opp for! Ane Spurkeland spilte denne turneringen med Victoria Faye Kjølberg som gjorde sitt comeback og sammen spilte seg opp til en respektabel 3. plass.

Sist, men ikke minst må vi snakke om NM i Kristiansand som gikk av stabelen for to uker siden. Dette viste seg å være den beste turneringen for OSVB elite som lag. Hele tre OSVB-lag spilte seg til kvartfinale! Der stoppet det for Rygh/Furset og Broch/Løvoll som møtte tøff landslagsmotstand. De som derimot overrasket med semifinaleplass, var Krahn/Varga som slo Maaseide/Jürgensen i kvartfinalen 2-1. Dette var til stor glede for spesielt Katinka som har tapt de siste tre kvartfinalene i NM i tie-break... Laget måtte nøye seg med 4. plass og bestenotering ettersom landslagene ble for tøffe i semifinalen og bronsefinalen.

Nå ser vi alle frem til Oslo Master på hjemmebane hvor vi mikser litt opp på parene. Lagene som stiller, er ( i seeding rekkefølge)

  1. Siri Hope Broch / Tonje Furset (seed 1)
  2. Lisa Marie Løvoll / Ragnhild Torgersen Glomnes (seed 2)
  3. Katinka Muri Krahn / Maren Rygh (seed 3)
  4. Victoria Faye Kjølberg / Julie Varga (seed 6)
  5. Ane Spurkeland / Line Jastrey Albertsen (seed 8)
  6. Ruth Cecilie Gundersen / Karoline Eknes (seed 13)
  7. Anne Schwinghammer / Ida Næss Høvik (seed 20)

OSVB ønsker masse lykke til våre dyktige damspillere under Oslo Masters og ser fram emot å se dere i diverse finaler!

Bli medlem