I henhold til gjeldende regler fra NVBF, Oslo Kommune og Helsedirektoratet/FHI, ber vi derfor ALLE overholde følgende:

Kun spillere med synlig kjennemerke og frivillige med frivillig-T-skjorte, samt inviterte sponsorer og fotografer har adgang til arenaområdet.

Alle tilskuere må se på fra utsiden av avgrenset arenaområde. Vi er glade for at vi kunne gi hele 100 lag plass i turneringen, men er da avhengige av å holde arenaområdet stengt for tilskuere for å ikke overskride maksgrensen på 200 deltakere. Skal du som spiller møte venner, familie eller andre som ikke spiller turnering, må dette altså skje utenfor avmerket område.

Avgrenset arenaområde har en egen markert inngang, og sperrebåndene skal ikke krysses hverken på vei inn eller ut av arenaområdet.

Alle spillere og frivillige må registrere seg med QR-kode som er tilgjengelig ved arenaområdet. Vi oppfordrer også alle tilskuere utenfor arenaen til å registrere seg slik at vi enkelt kan nå alle ved en eventuell smittesporing. All info vil slettes innen 14 dager etter arrangementsavslutning.

Hold alltid 1 meter avstand til alle andre til enhver tid, også venner og familie i din kohort. Eneste unntak er på spilleflaten mens det spilles kamp. Dette gjelder både innenfor avgrenset arenaområde, og utenfor arenaområdet for tilskuere.

Bruk alltid munnbind i områder der det kan være vanskelig å holde en meters avstand, f.eks ved inngangen til arenaområdet og i kioskkø. Ha med munnbind selv, eller kjøp munnbind i kiosken.

Sprit/vask hender ofte, og alltid før/etter du tar på noe andre også tar på. Ha med egen håndsprit, og bruk gjerne håndsprit satt ut av arrangør.

Vi vil til enhver tid ha en dedikert smittevakt på arenaområdet som hjelper til å huske på dette, men gi gjerne en hyggelig påminnelse til venner, medspillere og tilskuere når det trengs :)

Ved spørsmål, kontakt smittevernsjef Stine Schjødt-Osmo (92 41 02 31) eller turneringsleder Hilde Naas Rødseth (90 28 44 86).

Bli medlem