I år tar Stine Schjødt-Osmo over som turneringssjef i OSVB. Har du spørsmål, ideer eller tilbakemeldinger om turneringene på Voldsløkka er det bare å ta kontakt med henne på Facebook/messenger eller 92410231. Med seg på laget har hun heldigvis fortsatt Kristiina Öis, og også Vera Garberg og Vilde Barth vil bidra til å arrangere mange turneringer gjennom sommeren. Vi er godt i gang med planleggingen, og vil offentliggjøre oversikt over sommerens turneringer så snart smittevernsreglene muliggjør turneringsstart. I år som i fjor vil turneringer i hovedsak arrangeres på onsdager og fredager.

Vi vil i år ha følgende turneringstyper:

Challenger: Åpen for alle nivåer, og er den eneste turneringen på lista som gir offisielle rankingpoeng. Krever ikke osvb-medlemskap.

Klubbturnering Elite&D1 / Elite&H1: For de som trener/har nivå Elite/D1/H1. D2/D3 og H2/H3 kan melde seg på her, men helst ikke. Kombinasjoner av Elite og D1/H1 og D2/H2 er ok. Krever osvb-medlemskap.

Klubbturnering D2 / H2: For de som trener/har nivå D2/H2. D3/D4 og H3/H4 kan melde seg på her, men helst ikke. Elite og D1/H1 får ikke melde seg på her. Krever osvb-medlemskap.

Klubbturnering D3&D4 / H3&H4: For de som trener/har nivå D3&D4 og H3&H4. Elite, D1/H1 og D2/H2 får ikke melde seg på her. Krever osvb-medlemskap.

Serie A: Sosialturnering med individuell påmelding der du får trukket ny makker til hver kamp. Åpen for alle spillere på alle nivåer, krever osvb-medlemskap.

Mixturnering: Alle lag må bestå av en jente og en gutt. Ved mange lag deles det i to separate serier med premier i både nivå A og nivå B. Åpen for alle nivåer, krever osvb-medlemskap.

Det blir utdelt premier i alle turneringer fra Mizuno. Hvis du ønsker å bytte en angitt premie mot noe annet i samme verdi, så går det stort sett fint å ordne. Det har de siste årene vært stor interesse for våre turneringer, noe vi er veldig glade for! For å lette administrasjonen og fylle opp de plassene vi har i hver turnering, er det viktig at påmeldinger blir gjort på en ordentlig måte og eventuelt frafall meldes i god tid. Ved mangelfull eller feilaktig påmelding vil laget bli diskvalifisert, og ved manglende oppmøte uten beskjed vil det medføre bøter og/eller midlertidige utestengelser fra turneringer. Vi kommer tilbake med tydelig informasjon rundt påmelding så det skal være lett å gjøre dette riktig :)

Mer info om turneringer, påmeldinger og kalender vil komme så raskt det er klart (og restriksjonene gir oss lov) på osvb.no!

Bli medlem