Kristiina Öis fortsetter som turneringssjef i OSVB, har du spørsmål om turneringene på Voldsløkka er det bare å spørre henne. Våre turneringsledere blir sammen med henne, Stine Schjødt-Osmo, Vera Garberg og Oda Dahlén. En tentativ tidsplan for sommeren kan du se her, men vi forbeholder oss retten til endringer.

Vi fortsetter i år med de 4 kjente turneringstypene: Challenger, B-Turnering, Miksturnering og Serie A. Vi vil også teste ut et nytt konsept i år, som vi kaller "En kveld i sanda - OSVB Venneturnering", les mer om det her.

Det blir utdelt premier i alle turneringer.

Vi kommer ikke til å fortsette med Champions League, eller andre type serielister denne sesongen, premier vil kun bli utdelt per turnering. Hvis du ønsker å bytte en angitt premie mot noe annet i samme verdi, så går det stort sett fint å ordne. Totalt blir det langt færre turneringer denne sesongen, da vi bruker torsdager til treninger istedenfor.

Det er viktigere enn noensinne at påmeldinger blir gjort på en ordentlig måte - så skriv for- og etternavn på alle spillere i laget - det er veldig viktig. Uten fulle navn blir laget diskvalifisert. Vi har tidligere brukt mye tid på å finne ut hva folk heter, og det er tid vi gjerne skulle brukt på annet arbeid for OSVB :-) Ps: vi har som klubb krav på oss til å rapportere alle deltagere til Norges Volleyballforbund.

Bli medlem