Vi ønsker at du er:

  • Faglig sterk, opptatt av utvikling innen idrett og engasjert i ditt arbeid
  • Leken og kreativ med godt humør
  • Ansvarsbevisst, initiativrik og fleksibel
  • Positiv, engasjert og har gode samarbeidsevner

Vi tilbyr

  • Trenerseminarer og workshops.
  • Et flott miljø med verdens beste kollegaer.
  • Delaktighet i å videreutvikle OSVB.
  • Solid arbeidstøy

Om arbeidsgiveren

Oslo Sandvolleyballklubb er en klubb som i stor grad baserer seg på dugnadsarbeid og innsats fra frivillige til å skape vekst i sandvolleyballmiljøet i Oslo. Vi har fått en stor medlemsbase de siste årene, og tilbyr trening 1-2 ganger i uken gjennom hele sommeren.

Om jobben

Treningene i sommer vil foregå ukentlig på mandager, tirsdager og torsdager. Første økt starter kl. 17.00, siste økt slutter kl. 21.30. Du vil ha ansvar alene for 1 av 6 baner på Voldsløkka under treningene, og må forberede og gjennomføre treninger. Utgangspunktet tidligere år har vært at det er åtte personer per bane og instruktør, men dette vil naturligvis i år avhenge av smittevernsregler.

Det er 5 andre trenere på jobb samtidig som deg, pluss hovedtrener Kjetil Tellnes eller assisterende hovedtrener Ruben Løvlie, så hvis du har spørsmål, trenger hjelp eller lignende er vi alltid i nærheten. Hovedtrener lager fokusområder for alle treninger, men de individuelle øvelsene og opplegget du kjører er ene og alene ditt ansvar.

For 2021-sesongen er det foreløpig uklart akkurat hvordan treningene vil foregå med tanke på størrelse på gruppene, antall som trener samtidig osv. Oppstart av sesongen kan også komme til å måtte forskyves. Endringer fra tidligere sesonger må derfor regnes med. Dette kan også endre seg på kort varsel gjennom sesongen. OSVB tar forbehold om at antallet timer det vil være muligheter for å jobbe vil kunne endre seg i løpet av sesongen.

Personer som skal jobbe med våre rekrutter, vil bli bedt om å fremlegge politiattest.

Vikar ved behov?

Vi har alltids behov for personer som kan stille som vikarer. Om du er interessert i dette fremfor å være fast trener eller i tillegg til, oppfordrer vi deg til å melde inn dette.

Lønn

Lønn blir utbetalt etterskuddsvis av OSVB en gang i måneden, og er basert på timelister som leveres til hovedtrener. Timelønn er kr. 225,-

Om søknaden

Skriv litt om deg selv, din erfaring med sandvolleyball og trenerrollen pluss: - Når i sommer du kan jobbe - Om du har noen preferanser på hvilket nivå du ønsker å være trener

Høres dette ut som noe for deg send en søknad til [email protected] Du kan også kontakte hovedtrener Kjetil Tellnes på telefon 934 15 657 ved spørsmål.

Søknadsfrist er 5. mai!

Bli medlem