← Turneringer

Turneringstyper

Vi har tre forskjellige turneringstyper som spilles fast. OSVB Challenger, Miksturnering og Serie-A. I år tester vi også et nytt konsept: Sko-kø-turnering.
OSVB Challenger

Challenger-turneringer blir gjennomført på onsdag for både damer og herrer.
6 - 12 lag pr klasse.
Påmeldingen åpner mandager kl 12.00.
Påmeldningsfrist er onsdager kl 12:00.
Prisen er kr 200,-/lag.
Begge spillere må ha gyldig lisens.
Ni trenger ikke OSVB-medlemskap.
Oppmøte er senest kl. 17:00 og første kamp starter senest kl 17.30.
Alle kamper spilles ett sett til 21.
Turneringen legges opp sånn at alle skal få spilt så mange kamper som mulig.

Oppsett i Challenger og miksturneringer:

Miksturneringer

Maksimalt 16 lag.
Det er ingen krav til ferdigheter, men laget bestå av en jente og en gutt.
Påmeldingen åpner mandager kl 12.00.
Påmeldningsfrist er torsdager kl 12:00.
Prisen er kr 200,-/lag.
Begge spillere må være medlem i Oslo Sandvolleyballklubb.
Oppmøte er senest kl. 17:00 og første kamp starter senest kl 17.30.
Alle kamper spilles ett sett til 21.
Turneringen legges opp sånn at alle skal få spilt så mange kamper som mulig.

Sko-kø-turnering

Enklere enn dette blir det ikke. Ingen makker, ingen påmelding, ingen påmeldingsavgift - kun medlemskap i OSVB. Alle som vil være med samles kl 17, blir delt inn på respektive baner og spiller "paradise" i 15 minutter av gangen. Vinner man så rykker man en bane opp, taper man så rykker man en bane ned. I slutten av turneringen har vi 1 dame- og 1 herrevinner.

Serie A: Sosial turnering for alle!

Serie A er en svært vellykket konsept fra Sverige, som startet opp i 2011. Turneringen er åpen for alle, unge og gamle, nybegynner eller lisensierte spillere - det er også sjarmen med turneringene. Det er greit å komme med sine venner eller bare deg selv, for hver kamp har man uansett privilegiet å få spille med en ny person. Alle kamper spilles to mot to. På denne måten er det en enkel og morsom måte å bli kjent med nye mennesker, og kanskje også få tips til å forbedre sitt spill. En dame- og herre-vinner vil bli utpekt på slutten av turneringen, og belønnes med flotte premier! Les mer om Serie A her.

OBS! Alle påmeldninger til våre turneringer er bindende, påmeldningsavgiften refunderes kun mot legeattest.

Finne makker

Å finne seg en makker er noe mange sliter med, og her ser vi en mulighet til å hjelpe til. Vi skal skape en makkerpool der de som vil melde seg på kontakter Kristiina personlig (via sms eller facebook) og hun finner ut de beste matchene mellom de personene. Dette gjelder kun for Challenger og Miksturneringer. Å melde seg individuelt er ikke bindende, og Kristiina vil alltid be om bekreftelse for den makkeren hun foreslår. På denne måten blir ingen "uthengt" i sosiale medier. Kristiina kan kontaktas via her eller via sms på 90787304

Lisens

For å delta i turneringene OSVB Challenger (LT) og OSVB Open (RT) er det krav om gyldig sandvolleyballisens gjennom Norges Volleyballforbund. Vi har laget en oversikt over de lisensene du trenger.

Instagram