← Turneringer

OCL

OSVB Champions League
Lenk til poengen finner du her.

I år kommer OSVB-turneringene challenger, miks, king&queen) til å få en liten vri som vi håper vil øke deltakelsen på alle våre turneringer. Istedenfor å premiere hver enkelt turnering med fete premier, kommer vi til å lage en serie av alle OSVB sine turneringer. Vi kaller det for OSVB Champions League (OCL) og det lønner seg å være med på flere turneringer fremfor å vinne noen få. Du må være medlem for å delta i selve serien, ikke-medlemmer får ikke poeng i den totale beregningen.

Reglerne Vil du vinne OCL må du delta på så mange turneringer du kan for å samle totalpoeng gjennom hele sommeren. Poengene oppdateres etter hver turnering på osvb.no, slik at alle har oversikt over hvordan de ligger an. Vi kommer til å gi ut premier til totalt 20 plasseringer: topp 10 damer og topp 10 herrer. Poeng kommer du til å få på følgende vis:

Challenger og miks-plasseringer

 1. plass gir 12 poeng
 2. plass gir 11 poeng
 3. plass gir 10 poeng
 4. plass gir 9 poeng
 5. plass gir 8 poeng (4 lag)
 6. plass gir 4 poeng (4 lag)
 7. plass gir 3 poeng (hvis B-sluttspill spilles)
 8. plass gir 2 poeng (hvis B-sluttspill spilles)
 9. plass gir 1 poeng (hvis B-sluttspill spilles)

King & Queen-plasseringer

 1. plass gir 12 poeng
 2. plass gir 11 poeng
 3. plass gir 10 poeng
 4. plass gir 9 poeng
 5. plass gir 8 poeng (4 personer)
 6. plass gir 4 poeng (4 personer)

Premieoversikten kan du se her.

Turneringstyper 2019

2019 kommer vi ha 6 forskjellige turneringstyper som spilles fast. OSVB Challenger, Miksturnering, King&Queen, Serie-A, B-Turnering samt Juniorturnering.

Lisens

For å delta i turneringene OSVB Challenger (LT) og OSVB Open (RT) er det krav om gyldig sandvolleyballisens gjennom Norges Volleyballforbund. Vi har laget en oversikt over de lisensene du trenger.

Instagram