← Turneringer

OSVB King & Queen #1


Lavterskel King og Queen-turnering for alle klubbens medlemmer på torsdag! Dette er en strålende mulighet til å få spille med mange forskjellige spillere. God trening og mye moro uavhengig av ditt eget nivå.

Individuell påmelding gjennom Spond, pris 50,- pr person. Er du ikke på Spond? Legg igjen en kommentar på Facebook eventet, så legger vi deg inn. Maks 48 plasser i hver klasse.

Hvordan spilles king og queen? Man deles i puljer på 4 der alle skal spille med alle, mot alle. Deretter teller man opp resultater og de to beste går videre til neste runde, helt til man står igjen med èn king og èn queen - som da per definisjon er de beste spillerne i turneringa :) Lengde på kamper må vi se på i forhold til antall påmeldte, sannsynligvis spiller vi til 15 poeng.

NB! To kamper i samme pulje kan ikke ende med likt resultat. Hvis første kamp ender 15-9, og andre kamp også ender 15-9, så skal det spilles en "bonusball". Her spiller man videre som normalt, laget som vant forrige poeng server og laget som vinner poenget får et halvt poeng ekstra.

Påmeldning er bindende, påmeldningsavgiften refunderes kun mot legeattest.

Turneringstyper

Vi har 4 forskjellige turneringstyper som spilles fast. OSVB Challenger, Miksturnering, King&Queen og Serie-A.

Lisens

For å delta i turneringene OSVB Challenger (LT) og OSVB Open (RT) er det krav om gyldig sandvolleyballisens gjennom Norges Volleyballforbund. Vi har laget en oversikt over de lisensene du trenger.

OCL

OSVB Champions League