← Turneringer

Avlyst! (Årets store kostymeturnering 13 august)


OBS! Med så få interessert i kostymeturneringen i år så velger vi å avlyse turneringen. Vi lover å komme sterkere tilbake neste år! For de som allerede har laget fine kostymer til i år, spare de til neste år - alternativt stille opp i Open i Oslo til helgen!

Det har vært en fantastisk sommer og en herlig sesong, og avslutningen skal selvsagt ikke være noe dårligere.Vi inviterer alle til en fantastisk sesongavslutning på Voldsløkka!

Kostymeturnering betyr fokus på sosialt samvær og moro, og ikke på blodseriøs sandvolleyball. Oslo Sandvolleyballklubb ønsker derfor å invitere deg, og ALLE du kjenner, volleyballspillere eller sofaslitere, med på kostymeturnering på Voldsløkka.

Konseptet er enkelt. Finn deg et lag, meld dere på ved å skrive på event-veggen, finn på et genialt og nyskapende kostyme, fyll sekken med god drikke og møt opp på Voldsløkka kl. 12 til en uvanlig dag i sanda!

Praktisk informasjon

  • Lag kan bestå av 4-8 spillere, men maks 6 på banen om gangen
  • Meld på lag ved å skrive navn på laget og navn på alle spillere på event-veggen på Facebook och betale via osvb.no (Påmeldingen på osvb.no åpner mandag 1 august)
  • Alle deltakere må ta med egen kopp (gjerne som står til kostymet).
  • Prisen per lag er 500:-
  • Premier blir utdelt til vinnere av turneringen, til laget med beste kostymer og for første gang også til beste show på banen! Så saml sammen en gjeng og bli med på årets morsomste turnering!
  • Ta med egen grillmat og drikke, OSVB stiller med ketchup, sennep, sprøstekt løk, potetsalat og annet tilbehør, og selvfølgelig en varm grill.
  • Etter turneringen fortsetter vi festen på Heidis!

Facebook evetet finner du her

Turneringstyper

Vi har 4 forskjellige turneringstyper som spilles fast. OSVB Challenger, Miksturnering, King&Queen og Serie-A.

Lisens

For å delta i turneringene OSVB Challenger (LT) og OSVB Open (RT) er det krav om gyldig sandvolleyballisens gjennom Norges Volleyballforbund. Vi har laget en oversikt over de lisensene du trenger.

OCL

OSVB Champions League