• Dato: Søndag 25. oktober, 2020
  • Tid: 13:00-18:00
  • Bane: 1-4
  • Turneringsleder Kristiina Öis

Lagvis påmelding, skriv begges for- og etternavn!

Påmeldingsfrist: 22 oktober kl 23:59

Ingen lisens eller medlemskap påkrevd. 300 kr per lag, max 12 lag per klasse. Format: Modifisert puljespill med A- og B-sluttspill, 1 sett til 21 i alle kamper.

Minimum 16 lag totalt, ellers vil turneringen bli avlyst. Alle avmeldinger skal sendes til Kristiina Öis, 90787304. Ingen refusjon grunnet avtale med ABOX, men du kan selge plassen til andre - informer Kristiina om det.

Premier: Mizuno-tøy fra høstens nye kolleksjon og gavekort fra ABOX!

Turneringen spilles på ABOX (Greverud). Turneringen er for ABOX nivå 2-3, som tilsvarer treningsgruppe D1-D2/H1-H2 hos OSVB. Lavere nivåer er også velkomne, men du må da være klar over at det kan bli ganske tøff motstand 😉

For å gjennomføre turneringer på Abox trenger vi litt forutsigbarhet. Vi har derfor satt fristen for påmelding til midnatt tre dager før turneringen: Turneringer på fredager har frist tirsdag kl 23:59. Turneringer på lørdager har frist onsdag kl 23:59 Turnering på søndager har frist torsdag kl 23:59.

Damer

Herrer

Bli medlem