• Dato: Fredag 13. mars, 2020
  • Tid: 18:00-22:00
  • Bane: 1-4
  • Ansvarlig: Kristiina Öis

Alle avmeldinger skal sendes til 90787304 , så fort som mulig og seinest 2 timer før turneringsstart.

Turneringen spilles på ABOX i Greverud.

Nytt fra vinter av: Om et lag kommer på topp 3 plassering, får de ikke stille opp som lag igjen. Da må man bytte partner til neste gang. I sommer gjaldt dette bare for førsteplassering, problemet da var att mange finalelag byttet partnere med hverandre.

Hvis det er færre enn 6 lag (totalt) påmeldt til en turnering vil den automatisk avlyses. Turneringen tar opp til 12 lag. Påmeldingsfrist er fredag kl. 12:00. Det vil alltid bli premier til de tre beste lagene, men nøyaktig hva vil variere igjennom vinteren.

Sees i sanda!

Påmelding Les mer om B-Turneringer her
Bli medlem