• Dato: Fredag 31. januar, 2020
  • Tid: 18:00-22:00
  • Bane: 1-4
  • Ansvarlig: Kristiina Öis

B-turneringer er for alle klubbens medlemmer, men passer kanskje aller best for de med liten til noe turneringserfaring. Typisk nivå 2-4 på treningsgruppene. Der nivået i Challenger til tider kan være høyt å virke litt skremmende kommer vi til å jobbe aktivt for å holde de beste lagene borte fra B-turneringer.

Det er vanskelig å lage absolutte kriterier for hvem som kan og ikke kan melde seg på. Vi kommer ikke til å sette noen poenggrense, det blir ikke seeding som normalt, det blir langt mer bruk av skjønn.

Vi opplever oftere og oftere at noen velger å ikke møte opp til turneringer uten å gi beskjed, dette må vi få slutt på av flere årsaker. 1. Veldig ofte har vi folk på ventelister som gjerne ville hatt den ledig plassen. 2. Det skaper trøbbel i kampoppsettene og gir de som faktisk møter opp mindre spilletid.

Som et mottiltak til dette har vi nå bestemt oss for å bøtelegge lag som ikke møter opp til turnering med 100,-/person. Dersom en spiller har blitt bøtelagt må denne bota betales før man kan melde seg på en ny turnering.

Alle avmeldinger skal sendes til 90787304 , så fort som mulig og seinest 2 timer før turneringsstart.

Turneringen spilles på ABOX i Greverud.

Nytt fra vinter av:

  1. Om et lag kommer på topp 3 plassering, får de ikke stille opp som lag igjen. Da må man bytte partner til neste gang. I sommer gjaldt dette bare for førsteplassering, problemet da var att mange finalelag byttet partnere med hverandre.

  2. Vi ønsker at typiske "Challenger-lag" holder seg unna denne turneringen, bortsett fra hvis de stiller med en langt svakere spiller (typisk nivå 1 som stiller med nivå 3/4).

Kristiina, turneringsleder i OSVB, kan nekte lag å stille hvis dette blir et problem. Spør gjerne hvis du eller dere er usikre :-)

Fokus for B-turneringer er å gi en god opplevelse av det å stille til turnering for flere, slik at den på sikt kan bli et første springbrett videre til f.eks. Challenger, Masters, Open, etc. Derfor er ikke B-turneringen tenkt som en treningsarena for godt etablerte spillere på nivå 1-2 som stiller sammen.

Hvis det er færre enn 6 lag påmeldt til en turnering vil den automatisk avlyses. Turneringen tar opp til 12 lag. Påmeldingsfrist er fredag kl. 12:00. Det vil alltid bli premier til de tre beste lagene, men nøyaktig hva vil variere igjennom vinteren.

Sees i sanda!

Påmelding Les mer om B-Turneringer her
Bli medlem