• Dato: Torsdag 5. september, 2019
  • Tid: 17:00
  • Bane: 1-3
  • Ansvarlig: BeachBoys Norway

Er du ikke helt klar for at beachsesongen skal være over? Gira på å få et treningsopplegg du kan følge gjennom vinteren, så du er enda bedre rusta for å tre ut i sanda igjen til våren? Vi har løsningen!

Takket være de kompetente, engasjerte og dyktige gutta våre i Beachboys Norway arrangerer OSVB 5. september for første gang Beach-Clinic! Dette er sesongens unike sjanse til å på en kveld lære få en gjennomgang av alle de viktigste elementene i beachvolleyball fra våre mest garvede spillere. Så...

Vil du forbedre forsvarsspillet ditt med tips fra vinner av Kristiansand Masters og WienMajor deltager Lars Retterholt? Vil du lære hvordan trene styrke spisset for beachvolleyball av Christian Helland fra Olympiatoppen? Gira på å bli bedre i blokkforsvar takket være råd fra World Tour-spilleren Jørn Gamlemoen? Har du lyst til å lære å blokke av blokkongen og Kristiansand Masters og Oddanesand NEVZA vinner Daniel Bergerud? Lyst til å ta like smarte taktiske valg som bronsjevinner i NM Jonas Tomter? Har du lyst til å bli mer ekstrem i angrepsspillet med spenstfantomet Svein Solhaug? Har du lyst til å sy alt dette sammen til enda bedre spill med hjelp av selveste OSVBs headcoach Jon Jørstad?

Vel, da er dette kvelden for deg! Opplegget passer alle nivåer, enten du er nybegynner eller erfaren. OSVB-medlemmer får forrang, halv pris og kan melde seg på frem til 20. august. Etter dette åpner vi påmeldingen for eksterne. Frist for påmelding er 25. august. Antallet plasser er begrenset for at dere skal få mest mulig ut av økta, så her er det bare å hive seg rundt og melde seg på!

Oppgi nivå ved påmelding (tex "Kristiina Öis - D1"). Vi benytter samme nivå som ved trening fra 1 til 4, der 1 er svært erfaren og 4 er fersking i sanda. Link til beskrivelse: http://osvb.no/aktuelt/2019-04-05-treninger-pa-voldslokka-2019

Pris OSVB-medlemmer: 100 kr Ikke-medlemmer: 200 kr

Vi gleder oss! Sees i sanda!

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS

VENLIGEN FØLG INSTRUKSJONER VED PÅMELDING!!!!!!!!!!!

FULLT NAVN + NIVÅ

OBS OBS OBS OBS

Påmelding medlemmer
Bli medlem