• Dato: Torsdag 29. august, 2019
  • Tid: 09:00-21:00
  • Bane: Alle baner
  • Ansvarlig: Kristiina Öis

Vi er veldig stolte av å kunne annonsere at vi den 30. august til 1. september arrangerer Miks-NM i sandvolleyball, for andre året på rad!

Turneringen arrangeres i Oslo og vil være åpen for påmelding for alle spillere som har en gyldig lisens fra Norges Volleyballforbund.

Har du ikke lisens? Se NVBFs sider for mer informasjon om hvordan du skaffer deg en: https://volleyball.klubb.nif.no/sandvolleyball/lisens/Sider/Lisenssatser.aspx

Turneringen følger samme reglement som senior-NM og du kan lese mer om hva det innebærer her: https://volleyball.klubb.nif.no/sider/LoverOgReglement.aspx

Det er to unntak: 1. Spillformat: Miks-NM spilles med en hovedrunde bestående av maksimalt 16 lag som starter lørdag morgen, der det spilles fullt puljespill med etterfølgende singel eliminering-sluttspill. Ved flere enn 16 påmeldte lag spilles det dobbel eliminering-kvalifisering fredag ettermiddag/lørdag morgen. Finalen spilles på Center Court på Jernbanetorget, søndag. Alle øvrige kamper spilles på Voldsløkka. 2. Netthøyde: Netthøyden som benyttes er 2,35 m.

Påmeldingen er åpen:(https://beach.volleyball.no/tournaments/560) Og stenger igjen 26. august kl 23:59.

Påmeldingsavgiften er 500,- per lag.

Miks-NM vil pågå samtidig med World Tour på Jernbanetorget.

Spørsmål om turneringen kan rettes til Kristiina Öis på 907 87 304.

Påmelding
Bli medlem