• Dato: Torsdag 29. august, 2019
  • Tid: 17:00-21:00
  • Bane: 1-6
  • Turneringsleder Kristiina Öis

Turneringen gir en fantastisk mulighet for teambuilding og mingling med masse gøy og hygge, i tillegg til litt networking både med kolleger fra eget selskap og med personer fra andre bedrifter som deltar.

Dette passer for absolutt alle nivåer og ingen forkunnskaper kreves da vi går igjennom regler og alt annet som trengs i forkant.

Opplegget vil bli følgende: - 4 til 8 personer per lag (med maks 4 på banen samtidig) - Alle lag får spilt minst 4 kamper - Det vil bli grilling og god musikk mens kampene går - Vinnerlagene (1-3plass) får premie

Turneringen holdes av Oslo Sandvolleyballklubb (som disponerer klubblokalet tilknyttet de flotte beachvolleyballbanene på Voldsløkka).

PS: vi oppfordrer alle OSVB-medlemmer til å rekruttere et eller flere lag fra sin egen bedrift og dermed bli med i trekningen av Wilson beachvolleyball og en OSVB hoodie fra årets kleskolleksjon. Skriv en kommentar på Facebook hvis du er medlem og har meldt på et eller flere lag fra bedriften din.

Prisen er 1.000 kr per lag. Meld dere på med bedriftsnavn.

Send gjerne en e-post til post@osvb.no hvis du lurer på noe.

Påmelding
Bli medlem