• Dato: Onsdag 21. august, 2019
  • Tid: 17:00-21:00
  • Bane: 1-6
  • Turneringsleder Erlend/Odd-Tørres
  • Ansvarlig: Kristiina Öis

Det blir kjørt turnering i både herre- og dameklassen. Påmeldingen åpner søndagen før turneringen kl 18:00.

  • Påmeldingsavgift 200,- for hvert lag
  • 12 lag i hver klasse
  • Hver kamp spiller vi ett sett til 21 poeng
  • Det er både A- og B- sluttspill.
  • Vær ferdigoppvarmet til kampstart, kampene går fortløpende.
  • Følg med på kampoppsettet.

Påmeldingsfrist er turneringsdagen kl 12, hvis det er mindre enn 6 lag påmeldt avlyses turneringen automatisk. Påmeldning er bindende, påmeldningsavgiften refunderes kun mot legeattest. Hvis èn spiller melder avbud anses hele laget som avmeldt.

Endringer i lag mejles til hakon@tmst.no

Vi opplever oftere og oftere at noen velger å ikke møte opp til turneringer uten å gi beskjed, dette må vi få slutt på av flere årsaker. 1. Veldig ofte har vi folk på ventelister som gjerne ville hatt den ledig plassen. 2. Det skaper trøbbel i kampoppsettene og gir de som faktisk møter opp mindre spilletid.

Som et mottiltak til dette har vi nå bestemt oss for å bøtelegge lag som ikke møter opp til turnering med 100,-/person. Dersom en spiller har blitt bøtelagt må denne bota betales før man kan melde seg på en ny turnering.

Alle avmeldinger skal sendes til 90787304 , så fort som mulig og seinest 2 timer før turneringsstart.

Bli medlem