• Dato: Lørdag 17. august, 2019
  • Tid: 12:00-18:00
  • Bane: 1-6

Ladies and gentlemen, beach boys and beach babes, tiden er kommet for å ’blokke’ ut årets tidligere turneringer og BARE HA DET GØY - velkommen til årets kostymeturnering lørdag 17. august kl 12.00!

Kostymeturneringen er din enestående mulighet for endelig å være den du alltid har drømt om. Som en klok person en gang sa ”Always be yourself, unless you can be Batman, then be Batman” – skift ut Batman med Unicorn, ananas, frisbee, Harry Potter eller Vegard Høidalen og så er du klar til spill!

Det eneste – og viktigste - formål med kostymeturnering er jo som sagt å ha det moro. Vi gjemmer derfor den seriøse volleyballen til årets andre turneringer og finner frem den fete serv, den lave poke, eller albue-smashen. ALLE kan derfor være med – også de som ikke er OSVB-medlemmer. Så ta med beste kompisen, din bedre halvdel eller vaktmesteren og bli med!

Utover beachvolley kan du også bli med på andre leker – nysgerrig på hvilke? Da er det bare å dukke opp 😊 Det er gode og mange vinnersjanser.

Og som alltid er det: First come, first serve – plassene blir hurtig fylt opp.

Let’s get ready to rumbleee!!!

** PRAKTISK INFORMASJON ** - Lag kan bestå av inntil 8 spillere, men maks 6 på banen om gangen - Meld på lag ved å skrive navn på alle spillere på event-veggen. - Betaling skjer over Vipps - Alle deltakere må ta med egen drikkeflaske/kopp (gjerne som står til kostymet) til eventuell drikke. - Prisen per person er 100,- for OSVB-medlemmer og 150,- for ikke-medlemmer. - Vi har banene fra 12.00 – 18.00, så sørg for å møte opp i god tid til første kamp som starter 12.15 sharp! - Vi satser selvfølgelig på sydtropisk værmelding så ta med egen grillmat og drikke, OSVB stiller med ketchup, sennep, sprøstekt løk, potetsalat og annet tilbehør – og selvfølgelig en varm grill

Påmelding
Bli medlem