• Dato: Torsdag 15. august, 2019
  • Tid: 17:00-21:00
  • Bane: 1-6
  • Ansvarlig: Kristiina Öis

B-tuneringer passer perfekt for alle med liten, eller svært begrenset, turneringserfaring. Typisk nivå 2-4 på treningsgruppene. Der nivået i Challenger til tider kan være høyt og virke litt skremmende kommer vi til å jobbe aktivt for å holde de beste lagene borte fra B-turneringer.

Det er vanskelig å lage absolutte kriterier for hvem som kan / ikke kan melde seg på. Vi kommer ikke til å sette noen poenggrense, det blir ikke seeding som normalt, det blir langt mer bruk av skjønn.

Les mer her: http://osvb.no/aktuelt/2019-04-11-b-turneringer

Vi opplever oftere og oftere at noen velger å ikke møte opp til turneringer uten å gi beskjed, dette må vi få slutt på av flere årsaker. 1. Veldig ofte har vi folk på ventelister som gjerne ville hatt den ledig plassen. 2. Det skaper trøbbel i kampoppsettene og gir de som faktisk møter opp mindre spilletid.

Som et mottiltak til dette har vi nå bestemt oss for å bøtelegge lag som ikke møter opp til turnering med 100,-/person. Dersom en spiller har blitt bøtelagt må denne bota betales før man kan melde seg på en ny turnering.

Alle avmeldinger skal sendes til 90787304 , så fort som mulig og seinest 2 timer før turneringsstart.

Påmelding Damer Påmelding Herrer
Bli medlem