Vi håper at B-turneringer blir en slager blant alle de som ikke føler seg helt hjemme på Challenger enda, men som kanskje har blitt en anelse for rutinerte for Serie A. Vi skal ikke ekskludere spillere, men vi håper at de mest rutinerte spillerne tar hensyn til at vi prøver å skape en ny arena som i dag ikke finnes til de som fortsatt er litt ferske i sanda.

Oppsett

Kampoppsettet blir som vi har i miksturneringene, og påmelding blir lagvis. Kostnad er 100kr per lag, og vi har plass til 12 damelag og 12 herrelag per turnering. Du må være medlem i OSVB for å kunne delta.

Hvem er det til for?

B-turneringer passer perfekt for alle med liten, eller svært begrenset, turneringserfaring. Typisk nivå 2-4 på treningsgruppene. Der nivået i Challenger til tider kan være høyt og virke litt skremmende kommer vi til å jobbe aktivt for å holde de beste lagene borte fra B-turneringer.

Det er vanskelig å lage absolutte kriterier for hvem som kan / ikke kan melde seg på. Vi kommer ikke til å sette noen poenggrense, det blir ikke seeding som normalt, det blir langt mer bruk av skjønn.

Noen generelle retningslinjer:

Hvis et lag vinner en B-turnering kan ikke samme lag melde seg på igjen. Hvis vi mener et lag som er påmeldt holder for høyt nivå forbeholder vi oss retten til å kansellere påmeldingen (og refundere pengene). Veldig gode spillere kan gjerne stille på lag med langt svakere spillere.

Hvis du fortsatt er usikker og lurer på om dette er det riktige formatet for deg så kan du enten stille på fredag og gi det en sjanse, eller du kan sende oss en melding og vi kan forklare mer.

Og som for andre turneringer i år, stiller OSVB med fine premier fra årets kleskolleksjon 😎

Poeng

B-Turneringer blir inkludert i en egen OCL for sesongen som vi kommer til å kalle for B-Ligaen 😄 Poeng i denne serien samler du i alle B-turneringer, der de fem beste spillerne på herre- og damesiden blir premiert med flotte premier.

Datoer og påmelding

Påmelding åpner søndager kl. 18 før turneringsfredagene, på osvb.no

Turneringsleder for B-turneringen blir Oda Dahlen.

Har du ingen makker og er redd for å spørre noen du har lyst til å spille med? Dette er genomgående for alle nivåer, så prøv å utfordre deg selv på dette. Bli med på en Serie A og spør folk som er der - eller legg ut en post på Serie A-gruppen på Facebook! Disse er kanskje klubbens ivrigste spillere, som erfaringsmessig gjerne spiller så mye som mulig.

Sees i sanda!

Bli medlem