← Aktuelt

OSVB innfører nye turneringer på fredager!

Vi er enormt glade for å kunne informere om at vi fra i år også disponerer banene på fredagskveldene! Dette har vi lengtet etter, og vi kommer til å bruke disse på noe vi lenge har hatt lyst å få til: B-turneringer og juniorturneringer!
Vi håper at B-turneringer blir en slager blant alle de som ikke føler seg helt hjemme på Challenger enda, men som kanskje har blitt en anelse for rutinerte for Serie A. Vi skal ikke ekskludere spillere, men vi håper at de mest ruterinerte spillerne tar hensyn til at vi prøver å skape en ny arena som i dag ikke finnes til de som fortsatt er litt ferske i sanda.

Vi kommer til å ha en regel som alle må følge: Det paret som vinner en B-turnering, for eksempel Per&Johan får ikke stille opp sammen på en B-turnering igjen. De må mer enn gjerne finne en ny partner å spille med (Per&Lars og Johan&Henrik), men samme kombinasjon som vinner får ikke spille sammen igjen.

Kampoppsettet blir som vi har i miksturneringene, og påmelding blir lagvis. Kostnad er 100kr per lag, og vi har plass til 12 damelag og 12 herrelag per turnering. Du må være medlem i OSVB for å kunne delta.

B-Turneringer blir inkludert i en egen OCL for sesongen som vi kommer (i mangel på kreativitet) til å kalle for OSVB AB League 😄

Poeng i denne serien samler du i alle Serie A og B-turneringer, der de fem beste spillerne på herre- og damesiden blir premiert med flotte premier.

Premielisten er enda ikke satt, så det kommer vi tilbake til.

Påmelding åpner søndager kl 18 før turneringsfredagene, på osvb.no

Disse dagene er bekreftet per i dag, men endringer kan komme:

  • 31. 05 fredag B-turnering #1
  • 28. 06 fredag B-turnering #2
  • 12. 07 fredag B-turnering #3
  • 26. 07 fredag B-turnering #4
  • 09. 08 fredag B-turnering #5
  • 16. 08 fredag B-turnering #6

Turneringsleder for B-turneringne blir Oda Dahlen.

Har du ingen makker og er redd for å spørre noen du har lyst til å spille med? Dette er genomgående for alle nivåer, så prøv å utfordre deg selv på dette. Bli med på en Serie A og spør folk som er der - eller legg ut en post på Serie A-gruppen på Facebook! Disse er kanskje klubbens ivrigste spillere, som erfaringsmessig gjerne spiller så mye som mulig.

Sees i sanda!


Instagram