← Aktuelt

OSVB søker trenere til ny sesong!

Vi søker deg som vil være med på å utvikle sandvolleyball i Oslo, skape og være en del av et voksende miljø i en av Norges største volleyballklubber, og som vil tilbringe sommeren i sol og varme på Voldsløkka.
UTLYSNING: Trenere sandvolleyball sommer 2019

Arbeidsgiver
OSVB

Søknadsfrist
15.04.2019

Varighet
14. Mai – 28. August

Vi søker deg som vil være med på å utvikle sandvolleyball i Oslo, skape og være en del av et voksende miljø, og som vil tilbringe sommeren i sol og varme på voldsløkka.

Vi ønsker at du er:

· Faglig sterk, opptatt av utvikling innen idrett og engasjert i ditt arbeid

· Leken og kreativ med godt humør

· Ansvarsbevisst, initiativrik og fleksibel

· Positiv, engasjert og har gode samarbeidsevner

Vi tilbyr:

· Trenerseminarer og workshops.

· Et flott miljø med verdens beste kollegaer.

· Delaktighet i å videreutvikle OSVB.

· Solid arbeidstøy

Om arbeidsgiveren
Oslo Sandvolleyballklubb er en klubb som i stor grad baserer seg på dugnadsarbeid og innsats fra frivillige til å skape vekst i sandvolleyballmiljøet i Oslo. Vi har fått en stor medlemsbase de siste årene, og tilbyr trening 1-2 ganger i uken gjennom hele sommeren.


Om jobben:
Treningene i sommer vil foregå ukentlig på mandager og tirsdager. Første økt starter 17.00, siste økt slutter 21.30. Du vil ha ansvar alene for 1 av 6 baner på Voldsløkka under treningene, og må forberede og gjennomføre treninger for 8 personer pr økt. Det er 5 andre trenere på jobb samtidig som deg, pluss hovedtrener Jon Jørstad, så hvis du har spørsmål, trenger hjelp eller lignende er vi alltid i nærheten. Hovedtrener lager fokusområder for alle treninger, men de individuelle øvelsene og opplegget du kjører er ene og alene ditt ansvar.

Lønn:
Lønn blir utbetalt av OSVB en gang i måneden (før den 20.), og er basert på timelister som skal leveres til hovedtrener før den 5. hver måned. Timelønn er 225,-

Høres dette ut som noe for deg send en søknad til trening@osvb.no. Du kan også kontakte hovedtrener Jon Jørstad på telefon 93837504.

Instagram