← Aktuelt

Nye spilleregler på OSVB sine turneringer 2018

I år kommer OSVB-turneringene til å få en liten vri som vi håper vil øke deltakelsen på alle våre turneringer. Istedenfor å premiere hver enkelt turnering med fete premier, kommer vi til å lage en serie av alle OSVB sine turneringer. Vi kaller det for OSVB Champions League (OCL) og det lønner seg å være med på flere turneringer fremfor å vinne noen få. Du må være medlem for å delta i selve serien, ikke-medlemmer får ikke poeng i den totale beregningen.
Kristiina Öis er OSVB sin turneringssjef for andre året i rad, har du spørsmål om turneringene på Voldsløkka er det bare å spørre henne. En tentativ tidsplan for sommeren kan du se her men vi forbeholder oss retten til endringer.

Vi kjører i år 4 typer turneringer og du kan lese mer om de forskjellige turneringstyper her.

Bilde fra Mix-NM 2017

Reglerne

Vil du vinne OCL må du delta på så mange turneringer (challenger, miks og king&queen) du kan for å samle totalpoeng gjennom hele sommeren. Serie A er en egen serie og inkluderas ikke in her. Poengene oppdateres etter hver turnering her, slik at alle har oversikt over hvordan de ligger an. Vi kommer til å gi ut premier til totalt 20 plasseringer: topp 10 damer og topp 10 herrer. Poeng kommer du til å få på følgende vis:

Challenger og miks-plasseringer

1. plass gir 12 poeng
2. plass gir 11 poeng
3. plass gir 10 poeng
4. plass gir 9 poeng
5. plass gir 8 poeng (4 lag)
9. plass gir 4 poeng (4 lag)
10. plass gir 3 poeng (hvis B-sluttspill spilles)
11. plass gir 2 poeng (hvis B-sluttspill spilles)
12. plass gir 1 poeng (hvis B-sluttspill spilles)

King & Queen-plasseringer

1. plass gir 12 poeng
2. plass gir 11 poeng
3. plass gir 10 poeng
4. plass gir 9 poeng
5. plass gir 8 poeng (4 personer)
9. plass gir 4 poeng (4 personer)

Premieoversikten kan du se her.

Nye påmeldingsregler på Challenger

I fjor hadde vi svak interesse på våre damechallengere, mens herrenes plasser ble fylt opp på få timer. Derfor gjelder følgende:

Påmelding for Challenger åpner søndager kl. 18 for alle.
Damene får en ny frist for påmelding til tirsdager kl. 12 (tidligere onsdager kl. 12).
Om det er mindre enn 6 lag påmeldt tirsdag kl. 12 åpner vi for flere plasser til herrer (forutsatt at herrer har nådd maks 12 lag). De ulike konstellasjoner kan se følgende ut (herrelag + damelag):

12+12
13+10
14+8
15+6
16+6

De nye tider kjøres som test i starten, og vi forbeholder oss retten til forandringer i dette.

Vi kommer ikke til å slutte og dele ut premier helt og holdent på de enkelte turneringene, men de kommer til å bli litt mindre enn de har vært tidligere år. Vi kommer fortsatt til å dele ut giveaways fra våre sponsorer som Brun & Blid og Peppes Pizza.

Totalt kommer vi til å organisere 14 Challengere, 6 Serie A, 5 Mix-turneringer og 2 King & Queen. Våre turneringsdager er onsdager kl. 17-21 og torsdager kl. 17-21. Med 27 ulike turneringer kan en som vinner de alle få totalt 324 poeng. En som deltar på alle, men kommer eksempelvis på sisteplass i samtlige kan få 27 poeng.

Kostnaden på turneringene kommer til å være kr 200 per lag for Challenger og Mix, og kr 100 for Serie A og King & Queen.

Vinnerne i OSVB Champions League (beste dame og beste herre) blir også hedret på sesongavslutningsfesten den 8. september.


Sees i sanda!


Instagram