← Aktuelt

Treninger på Voldsløkka 2018

Sola varmer, snøen smelter endelig og det kribler i sandvolleyballføttene til mange OSVB-medlemmer. Dette kan bare bety en ting - sommeren nærmer seg med stormskritt, og i den anledning ser vi fremover til treningene og turneringene som skal arrangeres i regi av Oslo Sandvolleyball klubb på Voldsløkka i år. Vi er for øyeblikket i full gang med å evaluere forrige sesong, og basert på tilbakemeldingene fra dere har vi bestemt oss for å fortsette med, og forbedre, opplegget fra i fjor.
Treningsgrupper 2018

Oppstarten av SPOND-påmeldingene vi startet i fjor var veldig vellykket, og er noe vi ønsker å bringe videre inn i denne sesongen. Det vil si at alle som ønsker treninger gjennom OSVB er nødt til å skaffe seg denne appen før sesongstart.
Med spond så vi en kraftig økning av drop-in påmeldinger, og dermed utfylling av øktene.
NB! Husk at alle må melde seg på alle treninger individuelt via spond så vi kan se hvor vi har ledig kapasitet

Innføringen av store treningsgrupper som blir plassert internt på de individuelle banene har ført med seg mye positivt og er noe vi ønsker å beholde. Når det er sagt, så hører vi ønskene deres om større variasjon av hvilke baner dere trener på. Dette er noe vi som trenere skal prøve å bli flinkere til.

Vi har også lekt med tanken på å kjøre fokusbaserte påmeldinger på 2 økter i uken (en for damer, en for herrer).
Dette vil si at spillere som ønsker en trening nr. 2 i uken har mulighet til å melde seg på det fokusområdet de selv føler er viktigst for egen fremgang. Dette skal bli avklart de nærmeste ukene.

Nivå for treningsgrupper

Vi beholder samme nivåsystem som i fjor, noe som nå bør være et godt innført system for spillere som har trent med oss før. Her er en liten pekepin for nye medlemmer:
- Elite: Opp til landslagsnivå.
- Nivå 1: Aktive spillere på høyt nivå med svært god spilleforståelse og ballkontroll. Typisk midtre til øvre del av resultatlistene i NT.
- Nivå 2: Du bør ha god spilleforståelse, ballkontroll og erfaring fra sandvolleyball. Typisk nedre del av resultatlistene i NT.
- Nivå 3: Du bør ha god ballkontroll og ha tidligere erfaring fra volleyball/sandvolleyball.
- Nivå 4: Passer for deg som har litt erfaring fra volleyball/sandvolleyball eller er helt nybegynner.

Vi håper alle tar en liten egenvurdering ut fra øktene vi hadde i fjor, og melder seg på nivået som passer for dere (og oss).
NB! Dersom vi er helt uenige i nivået du har valgt forbeholder vi oss retten til å gjøre endringer. Vi kan da ikke garantere at du får plass i en annen gruppe. Er du usikker på hvor du hører hjemme, spør oss på forhånd.

Treningstider, -nivåer og antall plasser:

Se også ukeplanen

Dag og tidspunkt

Gruppe (Nivå)

Plasser totalt

Mandag - 17:00 - 18:30 H1-H3 48 Plasser
Mandag - 18:30 - 20:00 D1-D2 48 plasser
Mandag - 20:00 - 21:30 D3-D4 48 Plasser
Tirsdag - 17:00 - 18:30 D1-D3 48 Plasser
Tirsdag - 18:30 - 20:00 H1-H2 40 Plasser
Tirsdag - 20:00 - 21:30 H3-H4 40 Plasser

Treningsøktene:

Øktene i år blir planlagt av hovedtrener, Jon Jørstad, med rom for justeringer ved behov av trenerne på banene. Dette gjør at alle spillere på et nivå får tilnærmet lik økt uansett hvilken bane de trener på. I løpet av sommeren vil vi kjøre økter basert på ulike deler av spillet i sykluser på ca. 4 uker. Etter syklusen er ferdig vil treningene gå mer i dybden på hvert tema i syklus 2.
Oppvarming til øktene vil bli standardisert, noe som gjør at vi har noen faste øvelser som er bygd for å forbedre viktige kvaliteter med mye repetisjon samtidig som vi får varmet opp til øvelsene i økten.
NB: Møt opp til trening i god tid - da får både du og resten av gruppa maksimalt utbytte.

Jobbe som trener?:

Vil du jobbe på Voldsløkka i et fantastisk miljø med masse muligheter for sol, latter og god stemning? Da kan en jobb som sandvolleyballtrener være noe for deg. Jon leter for øyeblikket etter flinke trenere som ønsker å bidra til å skape bredde og øke kvaliteten på treningene til Oslo Sandvolleyball klubb. Treningene starter rundt midten av mai, og kjøres ut august. Ønske og mulighet til å være trener store deler av sommeren blir vektlagt. Høres dette spennende ut bør du sende en søknad til trening@osvb.no

Påmelding

Informasjon om påmelding ligger under "Treninger"

Instagram