← Aktuelt

Serie A Winter Edition

Serie A Winter Edition 2017 vinnere blev Vera Garberg og Arnold Vinje Erichsen! Gratulerer! Andraplassen tog Allan Henriksen og Hilde Stokke Bauck!
Serie A er en svært vellykket form for konkurranse fra Sverige, som der er inne i sitt sjette år siden oppstarten i 2011. Turneringen er åpen for alle, unge og gamle, nybegynnere eller rutinerte spillere - det er også sjarmen med turneringen. Det er mulig å komme med vennene sine eller bare med seg selv. Før hver kamp blir du trukket til å spille med en ny person. Vi spiller alltid 2 mot 2, serien spilles som en mix-turnering så langt det lar seg gjøre. På denne måten er det en enkel og morsom måte å bli kjent med nye folk, og til få tips til å forbedre eget spill. Vi bruker 4 baner og blir det blir plass til 32 spillere. Det betyr det at du kommer til å spille omtrent annenhver kamp. I mellomtiden er nok av folk å snakke med, diskutere regler og nyte sandvolleyballen som spilles.

Hvem som vinner vil bli avgjort på slutten av turneringen. Vinneren blir belønnet med flotte premier!

Vi arrangerer Serie A hele seks ganger i løpet av vinteren. Totalvinneren vil bli kåret og premieres med ekstra fine premier sponset av BeachCamp Sunsation med Høidalen og Kjemperud. Det er et spennende nytt konsept fra Høidalen og Kjemperud, i samarbeid med det svenske Beach Camp Sunsation i David Strand regi. Vi vil dele ut spillerskjorter til alle delvinnere med kule trykk, og kanskje best av alt, totaltvinnerne (den jenta og gutten med flest seire på slutten av sommeren) får 4000 kroner i rabatt på neste camp! Andreplassen bør ikke fortvile, de vil få 2000 kroner i rabatt på neste camp. Derfor er det viktig å være med på så mange av våre turneringer som mulig, for å øke sjansene for å vinne! Påmeldning skjer via nettsiden.

Pris fra 2 mars: kr 150

Foreløpig datoen
9 des
12 jan
26 jan
23 mar
08 apr
13 apr

Top 6 etter 4 turneringer:

Top 6 Jenter Antall seire
Hilde Bauck 18
Svanhild Remme 16
Vera Garberg 16
Camilla Larsson 14
Evgenia Gurova 13
Karen Thoradalen 13
Top 6 Gutter Antall seire
Askild Vatnbakk Larsen 22
Allan Henriksen 21
Jonas Aske 20
Andreas Grøder 17
Eirik Fonnum 15
Emil Stien / Sturla Steine 13

Vinnerne av alle Serie A Winter Edition 2017

Instagram