← Aktuelt

Noen tanker om spørreundersøkelsen rundt turneringer

Takk for at så mange tok seg tid til å svare på spørreundersøkelsen om turneringer! Vi har nå lest alle 61 svar og ønsker å oppsummere noen tanker rundt disse her.
Gode tillbud

De mest populære turneringene er Challenger, Serie A og Miksturneringer, vi ønsker derfor å fortsette å tilby disse. Noen av de som ikke ønsker å spille turneringer oppgir blant annet at det er for dyrt eller for tidlig på hverdager, men de aller fleste mener de selv holder for lavt nivå til å bli med eller har vanskelig for å finne en makker.

Vi kan dessverre ikke tilby flere nivåer i en Challenger, hovedsakelig på grunn av banekapasitet. Derimot kan dere selv bestemme nivået ved å få andre på samme nivået til å melde seg på! Vi kommer også bli klarere om dette i vår markedsføring, og oppfordre flere nye lag for å bli med.

Vi kommer også til å bli bedre på oppfølging av baneprepping og annonsering i forkant. Vi kan dessverre ikke senke prisene, eller tilby gratis Challenger, da vi har folk som bruker masse tid og krefter for å få dette til. Serie A koster kun 50,- kroner, og Winners Court er gratis, så vi mener vi har gode tilbud for alle medlemmer.

Vår turneringsleder Kristiina spiller som regel selv også

Finne makker

Å finne seg en makker er noe mange sliter med, og her ser vi en mulighet til å hjelpe til. Vi skal skape en makkerpool der de som vil melde seg på kontakter Kristiina personlig (via sms eller facebook) og hun finner ut de beste matchene mellom de personene. Dette gjelder kun for Challenger og Miksturneringer. Å melde seg individuelt er ikke bindende, og Kristiina vil alltid be om bekreftelse for den makkeren hun foreslår. På denne måten blir ingen "uthengt" i sosiale medier.

Som et eksempel, 5 jenter melder seg individuelt, og Kristiina kontakter den høyest rankede personen først og foreslår den nest høyest rankede personen til makker. Hvis noen ikke har poeng fra tidligere kan vi se på treningsgrupper de kanskje er med i. Hvis det låter bra kontakter Kristiina den andre personen for å få den matchen bekreftet av begge. Når den matchen er klar går hun til neste på lista. Vi er også villige å prøve andre løsninger hvis det finnes bedre måter å løse dette på.

Treningsarena

Det er også viktig å huske at turneringene på Voldsløkka først og fremst er en treningsarena, alle ønsker selvfølgelig å spille med en så god makker som mulig, men ikke glem hvor god trening det er å spille med flere forskjellige makkere. Og dersom dere spiller deres første turnering og møter et langt bedre lag, så er det veldig få ting man kan lære mer av enn å spille mot bedre lag. De aller fleste deler gjerne tips og erfaringer også, så ikke vær redd for å spørre.

God steming på Voldsløkka

De aller fleste har aldri opplevd noen form for dårlig stemning på turneringer på Voldsløkka og det er vi veldig glade for! Men det finnes fortsatt noen som har opplevd kynisk spill, eller har følt seg sett ned på av bedre spillere. Kynisk spill hører til i beachvolley og i de aller fleste situasjoner kan vi ikke påvirke det (unntatt i Serie A der vi har innført en "Gentleman's agreement"). Måten sporten er lagt opp gjør at man som enkeltperson blir veldig sårbar. Dette gjør det litt mer komplisert å lykkes med lavterskel-aktiviteter. Man vil alltid ha konkurranseaspektet og man vil alltid da tiltrekke seg noen som bare vil vinne. Når det er sagt så synes vi har gjort en utrolig god jobb på området og vi fyller tross alt de sosiale turneringene hver gang. Det tyder på at noe blir gjort rett. Vi vil uansett understreke - våre turneringer er for ALLE og vi oppfordrer til god sportsånd på alle våre turneringer.

Sees i sanda!

God stemning på Voldsløkka

Instagram