← Aktuelt

Større utvalg av turneringer i 2017

Årets nyhet på turneringssiden er at vi lanserer et nytt konsept: Winners Court Tournament, også kjent som skokø-turnering, hver tredje torsdag. Dette blir et lavterskeltilbud der du ikke trenger en makker – du konkurrerer individuelt.
Kristiina Öis er årets turneringssjef, har du spørsmål om turneringene på Voldsløkka er det bare å spørre henne. En tentativ tidsplan for sommeren kan du se her, men vi forbeholder oss retten til endringer.

Vi kjører i år 4 typer turneringer. Det blir utdelt premier i alle turneringer fra våre sponsorer: 2XU, Peppes Pizza og Sunsation Beachcamp med Høidalen og Kjemperud!

Challenger

Årets challenger-turneringer blir gjennomført på onsdager for både damer og herrer. Våre Challengers er åpne for alle som har lisens, ikke bare medlemmer. Pris: 200 kr per lag

Miks

I år kommer vi til å kjøre faste miksturneringer hver tredje torsdag. Miksturneringene er et sosialt tilbud så alle kan bli med – eneste kravet er medlemskap i OSVB. Pris: 200 kr per lag. Foreløpige datoer: 18 maj, 15 juni, 6 juli og 27 juli.

Sko-kø turnering

Ingen makker, ingen påmelding, ingen påmeldingsavgift, kun medlemskap i OSVB. Dette skal bli den enkleste måten å teste ditt konkurranseinstinkt. Alle som vil være med samles kl 17, blir delt inn på respektive baner og spiller "paradise" i 15 minutter av gangen. Vinner man så rykker man en bane opp, taper man så rykker man en bane ned. I slutten av turneringen har vi 1 dame- og 1 herrevinner. Foreløpige datoer: 8 juni, 29 juni, 20 juli, 10 august.

Serie A

Serie A er en svært vellykket konsept fra Sverige, som nå er i sitt andre år her siden oppstarten i 2016. Pris: 50 kr, kun for medlemmer, påmeldning via Spond. Foreløpige datoer: 19 mai, 1 juni, 22 juni, 13 juli, 3 august.

Les mer om de forskjellige turneringstyper her.

Tidsplan for sommeren

Instagram