← Aktuelt

Dette skjer fremover

Klokka er stilt til sommertid, vårsleppet er gjennomført med stor suksess - her kommer noen små drypp om hva som skjer fremover med tanke på bl.a. treninger og turneringer.
Medlemskontingent for 2017

Som mange kanskje har registrert har vi sendt ut fakturaer for medlemskontingent for 2017 etter vedtak på årsmøtet torsdag 23. mars. Kontingenten kan du betale på to måter, enten med faktura du skal ha mottatt på mail, eller via MinIdrett. (For dere som spiller turneringer så kan også lisensen betales gjennom MinIdrett nå)

Treninger på Voldsløkka i sommer

Det jobbes hardt i kulissene med å lage et så godt tilbud som overhodet mulig, mer informasjon om dette kommer i løpet av relativt kort tid. Viktig angående treninger, påmeldingen åpnes fredag 21. april - kun for medlemmer som har betalt kontingent for 2017. Frist for å betale kontingenten er torsdag 20. april kl 12:00. Har du ikke betalt kontingenten din innen denne fristen stiller du langt bak i køen når påmeldingen åpner.

Turneringer

Vi byr på mange turneringer i sommer og lanserer også et helt nytt lavterskel-konsept!
I sommer planlegges følgende turneringer på onsdager og torsdager:
- 32 Challengere
- 5 Mix-turneringer
- 5 Serie A
- 1 King & Queenturnering
- 4 nye Sko-kø-turneringer, som vi forteller mer om senere i mai!

Flere nye godheter - Kristiina Öis tar ansvaret som turneringssjef, har du spørsmål om turneringene på Voldsløkka er det bare å spørre henne.
En tentativ tidsplan for sommeren kan du se her, men vi forbeholder oss retten til endringer.

Dugnadsgeneralen kaster ikke bort tida

Vår eminente rigg- og dugnadsgeneral, Johan Wathe, takket ja til jobben for 4 dager siden i skrivende stund - allerede nå er datoen for første dugnad satt. Lørdag 1. april pynter vi Voldsløkka til sommeren og setter like gjerne opp alle 8 banene, først som sist. Mer informasjon kommer på facebook, alle som har lyst og mulighet til å være med å ta i et tak er hjertelig velkommen til å bli med.

Store arrangementer på Voldsløkka

1. I år åpner vi ballet tidligere enn noen sinne, 12.-14. Mai braker det løs med Norges første RT Master - et helt nytt breddekonsept basert på NT Master, med RT-lisens og NT Open-poeng.
2. NT Oslo Master 23.-25. Juni - i fjor var det 99 lag påmeldt, i år forventer vi å passere 100 lag!
3. NT Oslo Open (tba)
4. Norgesmesterskap i Sandvolleyball 24.-27. August. Nå skal vi også tilbake til Jernbanetorget med hovedbanen!!
5. NEVZA gjester igjen Oslo med de beste lagene fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og England.

Instagram