← Aktuelt

Serie A sosialturnering

Serie A er en svært vellykket form for konkurranse fra Sverige, som her er inne i sitt andre år siden oppstarten i 2016 i Oslo. Turneringen er åpen for alle medlemmer, unge og gamle, nybegynnere eller rutinerte spillere - det er også sjarmen med turneringen.
Serie A sommer 2016 vinnere blev Heidi Skjæveland og Allan Henriksen! Winter Edition vinnere i ABOX blev Arnold Vinje Erichsen og Vera Garberg. Gratulerer!

Det er mulig å komme med vennene sine eller bare med seg selv. Før hver kamp blir du trukket til å spille med en ny person. Vi spiller alltid 2 mot 2, serien spilles som en mix-turnering så langt det lar seg gjøre. På denne måten er det en enkel og morsom måte å bli kjent med nye folk, og til få tips til å forbedre eget spill. Vi bruker 5 baner og har max 40 spillere. Det betyr det at du kommer til å spille omtrent annenhver kamp. I mellomtiden er nok av folk å snakke med, diskutere regler og nyte sandvolleyballen som spilles.

Serie A er først og fremst en sosial turnering, der vi ønsker at alle deltakere skal ha en god turneringsopplevelse. Etter noen tilbakemeldinger og diskusjoner har vi nå besluttet at Serie A skal spilles med en vennskapelig avtale (gentelmans agreement) der gutter server på gutter, og jenter server på jenter. Det samme prinsippet gjelder for harde angrep. Du kan ikke alltid styre din egen serve, og feil kan skje, men utgangspunktet må være at intensjonen var å spille på rett person. Denne vennskapelige avtalen vil gjøre at alle får like mye spill i løpet av en kamp.

Hvem som vinner vil bli avgjort på slutten av turneringen. Vinneren blir belønnet med flotte premier!

Vi arrangerer Serie A hele seks ganger i løpet av sommeren. Totalvinneren vil bli kåret og premieres med ekstra fine premier sponset av BeachCamp Sunsation med Høidalen og Kjemperud. Det er et spennende nytt konsept fra Høidalen og Kjemperud, i samarbeid med det svenske Beach Camp Sunsation i David Strand regi. Vi vil dele ut spillerskjorter til alle delvinnere med kule trykk, og kanskje best av alt, totaltvinnerne (den jenta og gutten med flest seire på slutten av sommeren) får 4000 kroner i rabatt på neste camp! Andreplassen bør ikke fortvile, de vil få 2000 kroner i rabatt på neste camp. Derfor er det viktig å være med på så mange av våre turneringer som mulig, for å øke sjansene for å vinne! Vi jobber for å få flere sponsorer, og følger opp det senere!

Pris: kr 50, kun for medlemmer

Foreløpig datoen
19 maj
1 juni
22 juni
13 juli
3 aug
7 sept

Vi forbeholder oss retten til å endre datoen med en ukes varsel.

Påmeldning via appen Spond, ta kontakt med Kristiina Öis eller OSVB på Facebook viss du mangler invitation!

Top 6 etter 5 turneringer:

Top 6 Jenter Antall seire
Ingvild Holtan-Hartwig 22
Nghi Luong 20
Vera Garberg 20
Alina Fiehn 14
Kathrine Mikkelsen 14
Linda Nordrum 14
Top 6 Gutter Antall seire
Eivind Roll 25
Allan Henriksen 23
Leif Erik Børkli 18
Askild V Larsen 17
Dmitry Konovalov 16
Jan Ivar Myrvang 14

Fotocollage fra 1:a Serie A, fotograf Kristian Monsen

Vinnerne av alle Serie A i sommer 2016

Serie A sommer 2016 vinnere blev Heidi Skjæveland og Allan Henriksen!

Instagram